Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun mesajları!

Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı şehit cenazesinde bir grubun fiili saldırısına uğradı. Siyasilerden de geçmiş olsun mesajları geldi.

Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun mesajları!
banner127

CHP’li Levent Gök, Çubuk’ta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan saldırıya ilişkin, ”Yaşanan arbedede hepimiz bir yere savrulduk. Kemal bey iyi, güvenli bir yere alındı. Soğuk kanlı olmalıyız. Genel başkanımız bir açıklama yapacaktır” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Muharrem İnce: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Çubuk’ta şehit cenazesinde yapılan saldırı onun şahsında CHP’ye, bu ülkenin demokrasi güçlerine, birlik ve beraberliği her türlü çıkarın üzerinde tutan halkımıza karşı yapılmış, failleri ve azmettiricileri belli olan bir saldırıdır."

Yılmaz Büyükerşen: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde gerçekleştirilen menfur saldırıyı esefle kınıyorum. Toplumumuzu ayrıştırmak isteyenler asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. İnanıyorum ki halkımız bu tür söylemlerde bulunanlara inat, sevgiyle kucaklaşacaktır."

Ahmet Ataç: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bugün gerçekleştirilen alçak saldırıyı esefle kınıyorum. Bu provokasyon ortamını yaratanlar nefret dolu ayrıştırıcı söylemlerin sahipleridir. Yurttaşlarımızın böyle bir günde sağduyulu olması çok önemli."

Uğur Dündar: "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı lânetliyorum. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğe en çok muhtaç olduğu bir dönemde yaşanan bu ağır provokasyonun sorumluları, oy uğruna CHP'yi ve liderini surekli olarak hain terör örgütüyle ilişkilendirenlerdir!.."

Mustafa Balbay: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırı, Türkiye’ye, Türkiye’nin bütünlüğüne yapılmış bir saldırıdır. PKK’nın yapamadığını bu provokatörlerle yapmak istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2019, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30