Odunpazarı'nda sünnet şöleni

Odunpazarı Belediyesi dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan sünnet şölenlerine devam ediyor. Emek Mahallesi’nde yaşayan 6- 13 yaş arası 16 çocuğun katıldığı sünnet şöleni, Emek Mahallesinde bulunan İlk Adım Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Odunpazarı'nda sünnet şöleni
banner127

Çocuklar; pelerinleri, asaları ve şapkalarıyla şölen için eksiksiz hazırlanırken, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt çocuklara sürpriz hediyeler verdi. Sünnet şöleni kapsamında çocuklar Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nda bulunan Hayvanat Bahçesini gezdiler.  Özel olarak süslenen belediye araçları ile konvoylar halinde şehir turu yapan çocuklar, Odunpazarı Tarihi Bölgeye geldi. Tarihi Bölgeyi gezen çocuklar burada da hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi. Çocuklar, Tarihi Bölgenin ardından sünnet şöleninin yapılacağı İlk Adım Düğün Salonu’na geldi. Başkan Kazım Kurt’un ev sahipliğindeki şölene CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, mahalle sakinleri, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.

“SİZLERİN DAHA MUTLU OLMASI İÇİN 24 SAAT ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Törende konuşan Başkan Kurt, ailelere ve çocuklara hayırlı olsun dileklerini iletti. Eskişehir’de başarılı belediyeler ve belediye başkanları olduğunu söyleyen Başkan Kurt, onların gayreti ve gücü ile Eskişehir’de huzur ve barış olduğunu belirtti. Başkan Kazım Kurt konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Kardeşçe bir arada yaşayabiliyoruz ve birbirimizin ihtiyacını karşılayabiliyoruz. Bu düğün öyle bir amaçla ortaya çıkmıştır. Bu düğünün organizasyonu gerçekleştiren halk merkezi çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Elbette çocuklarımıza da teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman başları öne eğilmesin, sıkıntı çekmesinler. Biz Türkiye’yi “Odunpazarı gibi, Eskişehir gibi yöneteceğiz ve tüm insanlarımızın mutlu olmasını sağlayacağız. Sizlere inanıyoruz. Sizlerin desteğine inanıyoruz. Sizlerin daha mutlu olması için 24 saat çalışmaya hazırız. Yeter ki bizi arkamızda durun ve bizimle beraber yürüyün. Biz sizi seviyoruz ama çocukları daha çok seviyoruz. Herkesin mutlu olmasını diliyor ve saygılar sunuyorum.”

“ODUNPAZARI YARATICI PROJELERİ İLE AVRUPA’DA GURURUMUZ OLACAK”

Başkan Kurt’un ardından konuşma yapan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer oldu. Hayırlı olsun dileklerini ileten Çakırözer, “Umarım bu miniklerin çok güzel okul mezuniyetlerini, daha sonra damatlığını görürüz. Umarım hep böyle coşkulu, kardeşlik havasında hep bir arada olsunlar” dedi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve onun şahsında halk merkezinde çalışan Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına, bu törenin yapılmasında emeği geçen Aşevi çalışanlarına emekleri için teşekkür ediyorum. Bizleri bir araya getiren kardeşlik sofrasında, kardeşlik düğününde değerli Başkanımıza minnetimizi ifade etmek istiyorum. Son 4 yıl içinde kendisinin diğer mahalleler bir yana Emek Mahallesi için neler yaptığının, hizmet getirmek için 7/24 nasıl çalıştığının en büyük tanıklarından biriyim. Yeter mi yetmez. Kendisine bir 5 yıl daha verdiğinizde Emek Mahallesi’nin, Erenköy’ün ne ihtiyacı varsa yerine getirecektir. Bugüne kadar olduğu gibi Odunpazarı bizim sadece Eskişehir’de değil Türkiye’de, yaratıcı projeleri ile de Avrupa’da gururumuz olacak. Ben şimdiden emekleri için Kazım Kurt’a teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30