Osman amcanın yardımına o koştu

Eskişehir'de tek başına yaşayan ve zor günler geçiren Osman Gürbüz isimli yaşlı vatandaşın imdadına hayırsever birisi yetişti.

Osman amcanın yardımına o koştu
banner127

Kırmızı Toprak Mahallesi Ercan Sokakta yaşayan Osman Gürbüz Koronavirüs süreci nedeniyle oldukça zor günler geçiriyor. Bu günlere kadar komşuların yardımına koştuğu Osman amcayı son günlerde arayan soran kalmamıştı. Genç yaşlarda anne ve babasını kaybeden ve tek başına hayatına devam etmeye çalışan Osman amcanın yardımına Mehmet Mutlu Geçer isimli bir vatandaş yetişti. Osman amcanın ev temizliğini yapan, bulaşıklarını yıkayan, evini boyayan ve temel gıda ihtiyaçlarını giderip yemekler pişiren Mehmet Mutlu Geçer alkışlanacak bir harekete imza atmış oldu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Mehmet Mutlu Geçer, “Koronavirüs nedeniyle yaşlı insanlarımızın ihmal edildiğini düşünüyorum. Devletimiz 65 yaş üzeri insanlara yardımcı oluyor ancak bazı yaşlılarımız devletimizi aramaya çekiniyorlar. Osman amcamızın durumunu öğrenince kendisini ziyaret etmeye karar verdim. Kendi imkanlarımla elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım. Her sabah düzenli olarak yemek götürmeye çalışıyorum. Eskişehir’de ve Türkiye’de Osman amca gibi nice yaşlılarımız var. Devletimizi arayıp yardım istesinler. Asla çekinmesinler” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30