Rektör ve yardımcılarından tatlı ikramı

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş Koparal ve Prof. Dr. Güler Günsoy ile fakülte dekanları Eskişehirspor’u ziyaret etti.

Rektör ve yardımcılarından tatlı ikramı
banner127

Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Anadolu Üniversitesi heyeti, daha sonra antrenman sahasına inerek futbolculara Boluspor maçında başarılar diledi ve tatlı ikramında bulundu.

Eskişehirspor’da antrenman geniş alanda yapılan maç ile sona erdi… Antrenmana tedavileri süren Talha ve Buğra katılmazken, Sezgin ve Muhammet takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdüler. Takım hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek… Siyah Kırmızılı takım kritik Bolu deplasmanı için yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından yola çıkacak…

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Eskişehirsporumuz, TFF 1. Ligin 17. Hafta mücadelesinde Pazar günü deplasmanda Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yapılan antrenman ile devam etti.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Mustafa Özer yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda oyuncularımız ısınma hareketlerinin ardından, 5’e  pas çalışması ve artırmalı koşu yaptılar. Antrenman geniş alanda yapılan maç ile sona erdi.

Antrenmana tedavileri süren Talha ve Buğra katılmazken, Sezgin ve Muhammet takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdüler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30