Sandıktan yüzde 90,3 hayır oyu çıktı!

MHP Odunpazarı İlçe Teşkilatı çok konuşulacak bir ankete imza attı. İki Eylül Caddesi üzerinde konulan sandıkla vatandaşlara ‘Odunpazarında Barlar Sokağı istiyor musunuz?’ sorusunu yöneltildi. Toplam 1280 vatandaş kapalı zarf usulü oy kullandı. Sandıktan 90,3 oranında ‘hayır’ oyu çıktı.

Sandıktan yüzde 90,3 hayır oyu çıktı!
banner127

Özel izin alınarak 4 saatliğine yapılan oylama sonrasında konuşan MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Sayın Mustafa Komar şu ifadeleri kullandı;

Hemşehrilerimizin sesi olarak Kazım Kurt ve CHP'li Meclis Üyelerinin oylarıyla almış olduğu "Barlar Sokağı" kararını bizde halkımıza sorduk. Odunpazarı Belediye Başkanı Hamamyolundaki çay fiyatını bile halkımızın oylarına sunarken "Barlar Sokağı" hakkında niye sessiz kaldı, kendisine sormak istiyoruz. Sayın Kurt, alkol ruhsatı verdiği mahallenin sakinlerini hiç ziyaret etmemiş ve onların görüşlerini almamış olacak ki halkımızın sokak ve caddelerinde içki ruhsatı verileceğinden haberleri bile yok.  

Daha önce düzenlediğimiz imza kampanyalarında kısa sürede 2100 imza topladık. Direkt olarak alkol ruhsatının verilmesinin gündemde olduğu bölgelerden bu imzaları topladık. Mahallelerinde içkili mekan istemeyen CHP'li hemşehrilerimiz bile bu karara çok tepkili ve "Başkan, Mahallemizin diğer sıkıntıları ile ilgilensin, Barlar sokağı nereden çıkmış, Eskişehir'de yeteri kadar içkili mekan var zaten, bizim mahalle sessiz ve sakin bir Mahalle, mahallemizin huzurunu bozacak içkili yerler istemiyoruz" diye şikayetlerini bizlere bildiriyorlar. 

Kazım Kurt’a sormak lazım; Odunpazarı bölgesindeki sokaklardan haberiniz var mı?  Köstebek yuvası gibi olan yolları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz? Odunpazarı bölgesinin imar sorunlarıyla en son ne zaman ilgilendiniz? Hangi mahallede ne kadar çöp konteynırı var? Yeterli geliyor mu, hiç araştırdınız mı? Söze gelince Halkçı partiyiz dersiniz, demokrasiden bahsedersiniz ama hiç bir zaman halkımızın sesi olamadınız, hemşehrilerimize kulak vermediniz, vatandaşlarımızı hiç dinlemediniz. 

Biz bu konuda hemşehrilerimizin de söz sahibi olmasını istiyoruz, onların kararları bizim için çok önemli ve halkımıza sorduk. 1200 oy kullanıldı. 1156 hayır istemiyoruz oyu çıktı. 124 kişi ise duruma olumlu bakmış, saygı duyuyoruz. Ama yüzde 90,3’ü bu karardan rahatsız. Kazım Kurt alınan bu karardan dönene kadar da takipçisi olacağız. Hemşehrilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2020, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30