Serkan Zengin Bolu'da konferans verdi

Serkan Can Zengin ülke çapında katıldığı konferanslar ile üniversiteliler ile buluşarak tecrübelerini bu yılda paylaşmaya devam ediyor. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Girişimcilik Zirvesi’nde konuşan Zengin, “21. Yüzyılda iş hayatında başarı için 7 beceri” üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

Serkan Zengin Bolu'da konferans verdi
banner127

ETO (Eskişehir Ticaret Odası) Meclis Üyesi ve ESGİAD (Eskişehir Genç İşadamları Derneği) Yüksek İstişare Konsey Başkanı Serkan Can Zengin’in, üniversite öğrencilerine dönük “yetenek, iş yaşamı, kişisel gelişim” konulu bilgi paylaşımları devam ediyor. Soru cevap ağırlıklı ilerleyen konferansta Zengin kendisini dikkatle dinleyen gençlere, “Türkiye’nin geleceği; sizlerin elinde. Geleceğiniz için üniversiteden mezun olduktan sonra değil, üniversite hayatınız devam ederken de bir şeyler yapmalısınız” dedi. 


Bolu’da yoğun bir ilgi ile karşılaşan Zengin’in Bolu’da görmenin mutluluğunu ifade eden gençler, Türkiye siyasetinde genç kişileri görmek istediklerini ve siyasete girip girmeyeceğini sordular. Siyaset ciddi bir görevdir, sorumluluktur, özveri ve tutku ile hizmet etme bilinciyle yerine getirilmelidir. Koltuktan güç alanların değil koltuğa güç verenlerin içerisinde bulunması gereken yerlerdir. Eğer bir görev almamız gerekir ve talep edilirse zaten teklif gelecektir. Bunu o zaman düşünmeli ve karar vereceğim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30