Şikâyetçi olacağız

Adar; “Suç duyurusunda bulunacağız”

Şikâyetçi olacağız
banner127

CHP İl başkanı Abdülkadir Adar,  bazı seçmenlerin başka seçim bölgelerine taşındığını, ikamet değiştirip yeni ikamet çıkardığı halde seçmen listelerinde olmayan seçmenlerin bulunduğunu, ikamet ettiği bölge farklı olmasına rağmen seçmen listesinde farklı bölgede görülen çok sayıda seçmen olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Bu konuda bir açıklama yapan CHP İl başkanı Abdülkadir Adar şunları söyledi; “Öncelikle bu konuda vatandaşlarımızı uyarmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı davranmaları gerekiyor. Kendi hanelerinin seçmen kayıtlarını kontrol etmeleri, başka bir ikamet adresine geçmişlerse kaydını taşımaları, işlemlerin takipçileri olmaları gerekmektedir.

Ancak bu işlemlere doğrudan Nüfus Müdürlüklerinde çalışan bazı kişiler tarafından göz yumulduğu iddiaları gündeme gelmektedir. İlçe Nüfus Müdürlüklerinde çalışan görevlilerimizi de görevini yapmaya davet ediyor, işini yapmayan, seçmenin talebini keyfi gerekçelerle karşılamayan ve yukarıda ifade ettiğimiz işlemlere göz yumarak veya bilerek bu işlemleri gerçekleştirip suçu sabit görülen görevliler hakkında hukuki zeminde şikâyetçi olacağımızın bilinmesini istiyorum.”

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30