Sokak ortasında inşaat temeli!

Eskişehir'de Vişnelik mahallesinde bir sokakta yapılan çalışma görenleri önce hayrete sonra da dehşete düşürüyor. Çünkü bu görüntü tehlike saçıyor. Mahalle sakinleri tepki verdi. Bu inşaata kim izin verdi? Mahalleli sokağın bir an evvel trafiğe açılmasını istiyor.

Sokak ortasında inşaat temeli!
banner127

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bulunan Vişnelik mahallesinde bir sokak üzerine kurulan inşaat temeli görenleri hayrete düşürüyor. Sokağı trafiğe kapatan çalışmanın yasal olarak yapılıp yapılmadığı ise bilinmiyor. Çünkü çalışmanın görgü tanıklarına göre özel bir inşaat firması tarafından yapıldığı iddia ediliyor. Yaklaşık 1 metrelik uzun demirlerin diklemesine sabitlendiği inşaata vatandaşlar da tepki gösteriyor. Özellikle çocukların uzak tutulmaya çalışıldığı alanın bir an evvel sonuçlandırılması isteniyor.

Bazı vatandaşların seçim sürecini fırsat bilerek bu şekilde özel firmaların rahat davrandığını iddia etmesi de göz ardı edilemez. Mahalle sakinleri yetkililerin bir an önce harekete geçip, gereğinin yapılmasını istiyor.

(222Haber.com Özel Haber)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Sokak ortasında inÅŸaat temeli!

                                                                                                                                                                                                                                     

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30