Son ver!

Odunpazarı Belediyesi, kadın cinayetlerine ve kadına yönelik şiddette dikkat çekmek için Hamamyolu’nda etkinlik düzenleyecek. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde yapılacak olan etkinlik 13.30’da başlayacak.

Son ver!
banner127

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Tiyatro Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de destek veriyor. Etkinlikte Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Oyuncuları Eskişehir’de öldürülen kadınların kim olduğu ve kimler tarafından öldürüldüğünü canlandıracak. Kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddet ile ilgili farkındalık yaratılması amaçlanan etkinlikte ayrıca öldürülen kadınların adlarının yazılı olduğu balonlar uçurulacak. 

Etkinlik ile ilgili açılama yapan yetkililer 2019 yılında yaklaşık 369 kadının öldürüldüğüne dikkat çekti. Kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin bir an önce sona ermesi gerektiğini belirten yetkililer, tüm vatandaşları 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinliğine davet etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30