Tepebaşı öğrencinin yanında

Tepebaşı Belediyesi’nin, Başkan Ahmet Ataç’ın talimatı ile üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti “Gel beraber olsun” sloganı ile eğitim süresince devam ediyor. Öğrenciler, uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletiyor.

Tepebaşı öğrencinin yanında
banner127

 Öğrencilere, hafta içi her akşam Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

Ara tatilin ardından devam edecek

 Öte yandan Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, yemek ikramının ara tatil sonrasında ise 19 Şubat tarihinden itibaren devam edeceğini belirtti.

Hizmetten yararlanan öğrenciler de, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve emeği geçenlere her zaman kendilerinin yanında olmasından ötürü teşekkürlerini iletiyor.

“Öğrenciler için güzel bir uygulama”

 Mehmet Can Kanıkara, “Allah Tepebaşı Belediyesinden razı olsun. Biz üniversitede tek öğün yiyoruz. O nedenle karnımız doymuyor. Buradan gelip yiyoruz” dedi.

 “Belediyemiz ve Ahmet Başkanımız sağ olsun”

 Mehmet Akif Zengin, “Öğrencilere çok yararlı bir uygulama. Bir seneden beri takipçisiyim. Üniversitede her öğün yemek çıkmıyor ya da herkesin dışarıdan yiyecek bütçesi yok. Belediyemiz sağ olsun Ahmet Başkanımız sağ olsun. Öğrencilere desteği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30