Tramvaylar tıklım tıklımdı!

Eskişehir’de Ramazan Bayramı süresince ulaşım araçlarının ücretsiz olması vatandaşlara çifte bayram sevinci yaşattı. Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehir halkına bayram hediyesi olarak sunduğu ulaşım araçları da üç gün boyunca dolup taştı.

Tramvaylar tıklım tıklımdı!
banner127

Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar gereği üç gün süren bayramda şehir içi yolcu taşımacılığında faaliyet gösteren otobüsler başta olmak zere tramvayların kapıları Eskişehir halkına ücretsiz açıldı.
Ramazan Bayramında yakınlarının yanına giderek bayramlaşmak isteyen vatandaşların tercihi ücretsiz karşılıklı seferler yapan tramvay ve belediyeye ait otobüsler oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehir halkına bayram hediyesi olarak sunduğu ulaşım araçları da üç gün boyunca dolup taştı. Bayram da belediyenin sağladığı ücretsiz ulaşım ücretinden yararlanan vatandaşlar “Keşke her gün bayram olsa” demekten de kendilerini alamadı. Büyükşehir Belediyesi üç gün 54 saat boyunca ulaşım araçlarında ücretsiz yolcu taşıması yaptı. Ücretsiz uygulamadan binlerce Eskişehirlinin yaralandığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2019, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30