TÜFAD'dan Abacı ailesine teşekkür plaketi

Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şubesi, Eskişehir Sporuna vermiş olduğu katkılardan dolayı Abacı Grup Yönetim Kurulu Başkanları Ömer Abacı ve Gürdal Abacı’ya teşekkür plaketi ve Türk Milli Takımının giydiği ilk formalardan hediye etti.

TÜFAD'dan Abacı ailesine teşekkür plaketi
banner127

Abacı Konak Otel’de düzenlenen plaket töreninde TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl ve TÜFAD üyesi İsmail Kumru tarafından Abacı Grup Yönetim Kurulu Başkanları Ömer Abacı ve Gürdal Abacı’ya teşekkür plaketi ve Türk Milli Takımının giydiği ilk formalardan takdim edildi. Törene Abacı Grup Yönetim Kurulu adına Gürdal Abacı katıldı.

Törende bir konuşma yapan TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, “ Sayın Gürdal Abacı ve ailesi her zaman Eskişehirspor ve Eskişehir Spor Camiasının her zaman yanında olmuşlardır. Destek olmaya da devam edeceklerini biliyoruz. Ne zaman bir telefon açsak bize her zaman destek olmaya hazır olduklarını söylemişlerdir. TÜFAD yönetimi olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Teşekkürümüzü de vermiş olduğumuz plaket ve Türk Milli Takım forması ile göstermek istedik” dedi.

Plaketi aldıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Gürdal Abacı, “Ahmet Bingöl ve TÜFAD ailesine bu nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Konu Eskişehir olduğunda bizim de yardım etmememiz mümkün değil. Eskişehir isminin geçtiği her yerde bizler de maddi manevi desteklerde bulunmaya çalışıyoruz. Ahmet Başkan ve ekibinin göstermiş çabaların da farkındayız” ifadeleri kullandı.

Törende son olarak söz alan TÜFAD üyesi İsmail Kumru da, “Gürdal Abacı sadece Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği’ne desteklerde bulunan bir isim değil. Yıllarca Eskişehirspor’a yönetici olarak da desteklerde bulundu. Gerek Eskişehir sanayiciliği açısından, gerek sosyal faaliyetler açısından da Eskişehir’e önemli katkıları olan bir iş insanıdır. Ben aynı zamanda Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı olduğumdan bu gönüllü katkılarını çok yakinen biliyorum” cümlelerini kullandı. 

TÜFAD'dan Abacı ailesine teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 03:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30