Üstyapı çalışmaları devam ediyor!

Tepebaşı Belediyesi, üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yol ve kaldırım iyileştirme çalışmaları, birçok noktada eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Üstyapı çalışmaları devam ediyor!
banner127

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan üstyapı çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ekiplerin eş zamanlı olarak birçok noktada yaptığı çalışmalar kapsamında; Fevzi Çakmak Mahallesi Gündoğmuş, Nato, Filizgözü ve Yavuzay Sokak, Şarhöyük Mahallesi Karadere ve Sevinç Sokak, Şirintepe Mahallesi Muhterem, Merkez ve Derince Sokak, Fatih Mahallesi Derman Caddesi, Batıkent Mahallesi Uluvatan ve Vatanyolu Sokak, Çamlıca Mahallesi İlke Sokak’ta asfalt yama çalışması sürüyor.

Ekiplerin kilit taş ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği noktalar arasında ise Batıkent Mahallesi Ballıhisar, Çimenler, Armutlu, Gülensu ve Cömert Sokak, Çamlıca Mahallesi Atalar, Kaan, Dayıbey, İlke, Yavuzbey, Ergin, Küçük ve Özdemirler Sokak, Şirintepe Mahallesi Topal ve Tangül Sokak, Esentepe Mahallesi Suyolu Sokak, Sütlüce Mahallesi Mercandağı Sokak, Zafer Mahallesi Fenerli Sokak, Ertuğrulgazi Mahallesi Dereli ve Atay Sokak yer alıyor.

Ayrıca üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Zafer, Turgutlar, Buldukpınar, Fatih ve Yusuflar Mahallesi’nde çalışıyor.

Mahalle sakinleri üstyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetini belirtirke Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde devam edeceğini belirtiyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2020, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30