Vatandaş şikayetçi!

Köpekler her gün saldırıyor Tepebaşı Belediyesi umursamıyor. Köpeklerin her gün saldırdığı, belediyenin umursamadığı Şirintepe Mahallesi sakinleri bir kez daha isyan etti: "Sesimi duyan var mı?"

Vatandaş şikayetçi!
banner127

Şirintepe Mahallesi’nde saldırgan başıboş köpekler yüzünden zor anlar yaşayan vatandaşlar panik halinde. Defalarca Tepebaşı Belediyesi Mavi Masaya başvuran mahalleli konunun çözümüne dair sonuç alamamaktan da yakınıyor. 

Başıboş köpeklerin gün geçtikçe devam eden saldırıları karşısında korkuya kapılan mahalle sakinleri yetkililere oldukça öfkeli olduklarını dile getirdiler. Birkaç gün önce bir kadına, dün bir çocuğa ve yine bugün bir aileye saldıran köpekler artık vatandaşı isyan noktasına getirdi.

Kendilerini koruyabilenlerin şanslı olduğunu ancak kendini koruyamayacak olan kişilerin de olduğunun unutulmaması gerektiğini söyleyen kişiler aynı zamanda şikayetlerini “İlla biri öldüğünde mi bu duruma çare bulunacak?” diyerek dile getirdi.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri bu sorunu çözmek için bir girişimde bulunacak mı yoksa her zamanki gibi görmezden mi gelecek merak konusu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30