Yanımda Kal'ın Eskişehir galası yapıldı!

Çağlar Ertuğrul ile Meriç Aral'ın başrollerini paylaştığı 'Yanımda Kal' adlı sinema filmine Eskişehir'de gala yapıldı.

Yanımda Kal'ın Eskişehir galası yapıldı!
banner127

Uğur Yağcıoğlu'nun yönettiği, iş kolik bir adamla sokak şarkıcısı bir kadının dramatik hikâyesini sinemaya taşıyan 'Yanımda Kal'da başrolleri Çağlar Ertuğrul ile Meriç Aral paylaştı. Shebnem Aşkın'ın yapımcısı olduğu filmin Eskişehir galasına Çağlar Ertuğrul ile Meriç Aral katıldı. Espark Cinemaximum'da yapılan galaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ünlü oyuncular da gördükleri ilgi alakadan dolayı herkese teşekkür etti.

M. Uğur Yağcıoğlu’nun yönettiği ve Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen ile Nilay Duru’nun oynadığı Yanımda Kal, 21 Aralık 2018’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Lucky Red Film tarafından vizyona çıkartıldı.

FİLMİN KONUSU
Emir, otuzlu yaşlarda yakışıklı, zengin, çok başarılı bir işadamdır. Bir işçi ailesinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir ve kendini çalışmaya adamıştır. Annesi de dahil hayatında kalan her şeyi geri plana atarak gece gündüz çalışmaktadır. Türkiye’nin en önemli yatırım bankalarından birinde yatırım danışmanı olarak çalışmaktadır. Bir gece, Emir’in hayatı dünyanın en kötü sokak şarkıcısı Zeynep ile karşılaşmasıyla değişir.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30