Eskişehirspor'a konsorsiyum başkan ve yönetim şart!

Eskişehirspor taraftarları günlerdir Sinan Özeçoğlu’na ‘çare sensin Sinan Başkan, yak gel bildiğin ne varsa’ çağrısı yapıyor ancak maalesef Sinan Başkan yeterli destek bulamayacağını düşündüğü için midir, yoksa tabloyu mu çok parlak görmüyor mu bilinmez çıktı ve ‘aday olmayı düşünmüyorum’ açıklaması yaptı. 

DEMEK Kİ TABLO ÇOK DAHA KÖTÜ!
Sinan Özeçoğlu gibi Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan, Eskişehirspor sevdasından zerre şüphe etmediğimiz bir insan bile çıkıp, lafı bu şartlar altında aday olamam, kusura bakmayına getiriyorsa tablo bizlere anlatılandan da daha kötüdür. Yıllardır bu Eskişehirspor’u ve kongre süreçlerini yakından takip eden bir isim olarak benim şahsi düşüncem budur. Tahminlerime göre de 195-200 milyon arası bir borç rakamı genel kurulda açıklanacak. 

YUMURTA KAPIYA GELİNCE ÇIKARIZ DEMEYİN
Öncelikle Eskişehirspor kulübüne üye bile olmayan, erketeye yatıp 13 Ekim’deki kongreyi bekleyenlere bir çift lafım var. 6 Ekimde nasıl olsa kongre ertelenecek demeyin. Bekle gör politikanız sizi toplum nezdinde daha da negatif gösteriyor bilesiniz. Eğer gerçekten maddi imkanlarınız varsa belgeleriyle çıkın açıklayın. Çıkıp bunları açıklamadığınız her gün, her saat Eskişehirspor taraftarlarının ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Bu cümlelerim direkt olarak Adnan Sevim ve beraberindekiler, Sebahattin Tetik ve beraberindekiler için geçerlidir. Basın toplantısı yapmadıkları için ismini duymadığımız birileri varsa, onlar için de geçerlidir. Bahanelerin arkasına sığınmayın, yumurta kapıya gelince kurtarıcı olarak çıkarız, bizi de mecbur kongreye aday olarak dahil ederler diye düşünmeyin. 

FIFA BU CEZAYI YARIN SABAH BİLE YOLLAYABİLİR
Kabul ediyorum, 6 Ekim’de 500 kongre üyesini salona toplamak çok zor. Benim şahsi olarak görüştüğüm kongre üyelerinin tamamına yakını da şu düşünce içerisinde. “Ciddi bir aday çıkmadığı sürece kongre 13 Ekim’e ertelenir.” Haklılar mı, sonuna kadar. Az önce seslendiğim insanlara bu sebepten seslendim. 13 Ekim tarihine kadar bu kulübe puan silme cezaları ve kesinleşmiş transfer yasağı cezaları gelebilir. FIFA resmen Eskişehirspor’un gırtlağına binmiş durumda. Yarın sabah uyandığımızda bir ceza ile karşılaşmayacağımızın bir garantisi yok ki. 

KONSORSİYUM YÖNETİM VE BAŞKAN ŞART
Keşke zamanı geriye almak mümkün olsa değil mi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Mayıs ayında bir iftar yemeğinde, “ortak liste oluşturulsun, konsorsiyum başkan seçilsin” çağrısı yapmıştı. Basına kapalı olduğu için taraftarlarımızın büyük kısmı bilmez. Osman Taş’ın “benim ekibim de hazır, param da var, gerek yok Kazım Başkan” dediği iddia edilen o toplantı. Keşke Kazım Kurt Başkan o toplantıyı yeniden yapsa. Keşke herkes egolarını bir kenara bırakıp Eskişehirspor’u düşünse. Düşünsenize 15 kişilik konsorsiyum bir yönetim listesi oluşturulmuş. Yönetime giren herkes 1’e milyon vermiş. Ne güzel olur değil mi. Aslında imkansız değil. Olmayacak şey de değil. Sadece buna vesile olacak bir Yılmaz Büyükerşen, Nabi Avcı, Harun Karacan veya Kazım Kurt lazım. Çok mu hayal kuruyorum, çok mu hayalperestim bilmiyorum. Kusura bakmayın konu Eskişehirspor olunca biraz aptallaşabiliyorum. Aklım, mantığım devre dışı kalabiliyor. Bu son dediğim olsa Eskişehir’de birlik beraberlik sağlanmaz mı? Uzun vadeli projelerin önü açılmaz mı? Sinan Özeçoğlu böyle bir yönetimin başkanı olmak istemez mi? Çözüm belli. Formül belli. Gerisi size kalmış ey seçilmişler...

YORUM EKLE

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30