13 maçın 7'sini kazanmamız lazım!

Kırmızı Şimşekler Boluspor maçı ile başlayan bir yenilmezlik serisi yakaladı. Son 5 maçta üzerine koyarak giden siyah kırmızılı takım ateş hattından da çıkmaya çok yaklaştı. Durdurulamaz gençlerimiz kalan 13 maçta da yine yüzümüzü güldürmeye devam etmek istiyor. 

13 maçın 7'sini kazanmamız lazım!
banner127

Siyah kırmızılı takım genç kadrosu ile rakiplere sahayı dar etmeye devam ediyor. Eskişehirspor Mustafa Özer yönetiminde yükselen performansı ile ligin durdurulamaz ekiplerinin başında gelmeye başladı. Devre arasında eksilen kadrosuna rağmen Eskişehirspor oynadığı futbolla büyümeye başladı. İç sahada ve deplasmanda galibiyetler ardı ardına geliyor. Aldığı seri galibiyetlerle birlikte puanını 16'ya çıkartan Eskişehirspor artık lige ortak oldu. Ligde kalan 13 maçta Eskişehirspor'a ortalama 7 galibiyet yetecek. Eskişehirsporlu futbolcular bunu başarabilecek potansiyele fazlasıyla sahip. 

Kırmızı Şimşekler kalan haftalarda aynı performansı üzerine koymaya devam etmek istiyor. Rakiplere saha içerisinde boş alan bırakmayan ve mücadele gücünü 90 dakika hiç düşürmeyen Eskişehirspor, Keçiörengücü başlayan serisini devam ettirdi. İlk yarının son maçında Boluspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Eskişehirspor sonrasında Keçiörengücü’nü deplasmanda mağlup etti. Adanaspor ile Afyonkarahisar'da berabere kaldı, Bursaspor ve Altınordu takımlarını da mağlup etti. Kırmızı şimşeklerin yenilmezlik serisi 5 maça çıktı. Eskişehirspor önümüzdeki hafta sonu İzmir’de Menemenspor’a rakip olacak. 

Ligde son dört sırada yer alan takımlar ve puanları ise şu şekilde;

15-) Osmanlıspor (17 puan)
16-) Adanaspor (17 puan)
17-) Eskişehirspor (16 puan)
18-) Boluspor (15 puan)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30