8 oyuncuya teklif var!

Ligde genç bir kadro ile mücadele eden ve zor günler geçiren Eskişehirspor’da futbolcuların büyük kısmına transfer teklifi var.

8 oyuncuya teklif var!
banner127

Oyuncuları gelen teklifleri doğrulayan başkan Kaan Ay “Evet takımda oynayan hemen hemen tüm oyuncularımıza talipli var. Ama verilen rakamlar son derece komik. Kulüpler hem oyuncularımız aklını çeliyor, hem de komik rakamlar ile oyuncularımızı transfer etmeye çalışıyor. Biz elimizdeki kadroyu kesinlikle korumak istiyoruz. Şu anda takımda satılık oyuncumuz yok. Ama çok iyi rakamlar verirlerse de oyuncumuzun da önünü kesemeyiz” dedi.

Başkan Kaan Ay transfer tahtasını açmak için sonuna kadar mücadele vereceklerini da belirterek “Transfer 31 Ocak’da bitiyor. Önümüzde 2-3 gün var. Biz görüşmelerimizi yapıyoruz. Yasağı kaldırmak için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Ama bildiğiniz gibi olmayacak sıkıntılar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu nedenle her şey bitmeden yüzde yüz bir şey diyemiyoruz” dedi. Öte yandan bazı yöneticilerin dün İstanbul’a gittiği ve imza vermeye yanaşmayan avukat ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Cemali Sertel : (Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir)

Mehmet Özcan (Trabzonspor, Beşiktaş)

Talha Erdoğan : (Trabzonspor, Antalyaspor)

Fıratcan Üzüm (Antalyaspor, Trabzonspor)

İbrahim Halil Öner : (Trabzonspor, Malatyaspor)

Bedirhan Altunbaş (Antalyaspor)

Mevlüt Çelik (Trabzonspor)

Furgan Polat (Kasımpaşa)

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 00:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30