9 hafta kala sadece 6 puan gerideyiz!

Ligde artık son 9 hafta kaldı. Eskişehirspor’un ligde kalabilmek adına rakiplerinden 6 puan daha fazla alması gerekiyor. Camia olarak bir an evvel toparlanıp saha içerisine konsantre olamazsak işimiz kolay değil.

9 hafta kala sadece 6 puan gerideyiz!
banner127

Normal şartlarda ligin ikinci yarısında ligde kalma hedefi ile yoluna devam eden bir takım üst üste dört maç kaybederse ligden düşer. Ama söz konusu Eskişehirspor ise işler pek de öyle olmayabilir. Kırmızı Şimşekler ligde kalabilmek adına son maçın son düdüğüne kadar mücadelesine devam edecektir. Ancak bu kente acilen bir sinerji gerekiyor. Takımın bir an evvel havaya girmesi gerekiyor. Motive bir Eskişehirspor Akhisarspor maçında yediği o golleri yemezdi. Ligde kalan 9 haftada yönetime çok iş düşüyor, futbolculara çok iş düşüyor. En önemlisi de taraftara çok iş düşüyor. 

Fikstür avantajı nedeniyle bu hafta yine iç sahada oynayacağız. Rakip ligin rahat takımlarından Giresunspor. Maç Cumartesi günü saat 16.30’da Eskişehir Atatürk Stadyumunda oynanacak. Osmanlıspor deplasmanı öncesinde üç puan şart. Artık bu maça konsantre olup, üç puan ile ayrılmamız gerekiyor.

Unutmayın… Eskişehirspor’un olduğu yerde umut vardır. Eskişehirspor’un olduğu yerde mücadele vardır. Eskişehirspor’un olduğu yerde mucize vardır. 


 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 21:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turan
Turan - 4 yıl Önce

Özür dilemeleri gerekir. 2016 başlarında birilerine saygısızlık yaptı bu kulüp ve altyapı görevlileri. Özür dilerlerse yardım ederim. Yoksa işiniz zor.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30