Acil olarak 7 milyon TL lazım!

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı ES TV'de son durumu değerlendirdi.

Acil olarak 7 milyon TL lazım!

Topkaya canlı yayında özetle şu ifadeleri kullandı;

"Dün akşam yönetim olarak toplantılar yaptık. Göreve geldiğimizden bugüne Eskişehirspor için elimizden gelen mücadeleyi gösterdik. Osman Taş kendisi üzerinden yapılan olumsuz algıyla rağmen çalışmalar yaptı. Cebinden ciddi bir rakam bile verdi. Ancak hiçbir şekilde sponsorluk desteği göremedik. Düzenlenen kampanyalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Eskişehirspor’a destek vermeyenler benim gitmemi istiyorlarsa ben çekilmeye hazırım demişti. Dün de böyle söyledi. Yönetim kurulu üyelerine bıraktığını açıkladı. Konuştuk. Değerlendirdik. Yönetim kurulunun içerisinden yeni bir başkan çıkartabilirmiyize bakacağız. Bugün bir toplantı gerçekleştireceğiz. Başkan adayı belirlenecek ve ortak bir isim üzerinde fikir birliği sağlanacak. 

Şehrimizde Eskişehirspor’a Osman Taş ismi üzerinden destek vermiyor gibi bir algı oluşmuş durumda. Bakalım yeni bir isim başkan olduğunda bu algı devam edecek mi. Bekleyip göreceğiz.

Bu kulübe 7 milyon TL para lazım. Bu para Eskişehirspor’a ciddi bir nefes aldırır. 20 Ağustos tarihine kadar 350 bin avro ödeme yapmamız lazım. Mevcut kadroya 2 milyon lira ödeme yapılması gerekiyor. Kulüp lisansını 20 Eylülden önce almamız gerekiyor. Bu lisansı almazsak -3 cezası gelir. Bu imzaları toplarken de ödemeler gerekebilir."

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2019, 12:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 5 yıl Önce

Para yok ee toplayamıyorsunda, şehir para versin.Tamam versin ben yöneteyim o zaman.Bunları önceden ayarlayamıyacaksan bir aksilik yada gecikme olduğunda finanse edemiyeceksen ne diye başkanlığa aday oluyorsun?Çocuk oyuncağı mı bu?Koskoca kulüp milyonlar dönüyor ortada.Bütün sorunları bilerek geldik diyordunuz adama sorarlar ne halt etmeye yönetmeye talip oldunuz diye.Geldiğiniz günden beri ağlıyorsunuz yazıklar olsun size.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30