Aday olmayacağım

İstanbul’dan dün dönen Halil Ünal “Transfer tahtasının açılması için sadece 5-6 dosya kaldı. Ben ve diğer arkadaşlar gecesine gündüzüne katarak görüşmeler yapıyor. Cuma gününe kadar imzaları toplayıp, yasağı kaldırmak istiyoruz” dedi.

Aday olmayacağım
banner127

Yeniden aday olmayacağını söyleyen Halil Ünal “Genel kurulda söyledim, tekrar söylüyorum ben aday değilim. Liste çalışmaları olduğunu duyuyoruz, birileri çıkar iyi bir yönetim oluşur” dedi.   

Eskişehirspor’da en son yapılan genel kurulda aklanan Halil Ünal transfer dosyaları için konuşarak “5-6 dosya kaldı” dedi.

3 Ocak’da yapılan genel kurulda aklanan ve aday olmayacağını söyleyen Halil Ünal 18 Ocak’a kadar her türlü yardımı yapacağını belirtmişti.

4 gündür İstanbul’da bulunan Halil Ünal dün Eskişehir’e geldi. Transfer dosyaları ile ilgili konuşan Ünal “Ben genel kurul salonunda 18 Ocak tarihine kadar elimden geleni her şeyi yapacağımın sözünü verdim. Ve 3 Ocak’dan bu yana da yoğun bir çalışma içindeyim. Transfer tahtasının açılması için sadece 5-6 dosya kaldı. Şimdi bu isimleri vermek olmaz. Ama ben ve diğer arkadaşlar gecesine gündüzüne katarak görüşmeler yapıyor.  İnşallah Cuma günü transfer tahtası açılmış olur. Ama yetişmez ise de 30’una kadar süre var. Önümüzdeki hafta içi kalan eksikleri tamamlarız” dedi.

Yeniden başkan adayı olmayacağını yineleyen Halil Ünal “Ben 3 Ocak’da aday olmayacağımı söyledim. Yine söylüyorum. Zaten ben ne yapsam yaranamadım. Borcu azalttık. Kulüp lisansını aldık. Transfer tahtasını açamadık ama aslan gibi genç bir takım sahaya sürdük. Yine eleştirildik. Ben yokum, birileri çıkar, Eskişehirspor sahipsiz kalmaz. Liste hazırlıkları olduğunu duyuyoruz, yarın salonda göreceğiz. İnşallah iyi bir yönetim oluşur” dedi. (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30