Akif Yer kendisine yapılan saldırıyı anlattı

Yıllardır Eskişehirspor hakkında doğru ve tarafsız haberler yapan, sadece Eskişehirspor’un menfaatlerini gözeten Akif Yer talihsiz saldırı sonrasında bağlı olduğu kuruma konuştu. 

Akif Yer kendisine yapılan saldırıyı anlattı
banner127

Muhabirimiz Akif Yer kendisine yapılan saldırıyı şu şekilde anlattı.

“29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli Eskişehirspor taraftarıyım. Gönlümde Eskişehirspor’dan başka bir takıma gönül vermek düşünce de asla olamaz. 5-6 yıl önce bu kulübe kongre üyesi oldum. 2011 yılından bugüne Eskişehirspor hakkında öğrendiğim bilgileri de kişisel sosyal medya hesabımdan da paylaşır dururum. 2014 yılında bir basın kuruluşunda muhabir olarak görev almaya başladım. Son 1 yıldır da 222haber.com bünyesinde görev alıyorum. Evet benim belki bir gazeteci olarak o tesislere girmeme engel olabilirsiniz ancak bir kongre üyesinin o tesislerden dışarı çıkartmak gibi bir yetkiniz asla yok. Bir kongre üyesi olarak benim Eskişehirspor’un muhasebe odasına girme ve bu kulüp hakkında bilgi alma hakkım yasal olarak sonuna kadar vardır. Osman Taş bu kulübün sahibi değil sadece başkanıdır. Beni kulüp binasından dışarı çıkarttırmak gibi de bir hakkı yoktur. 

Olay aynen şu şekilde olmuştur. Anlattıklarımın hepsine kulüp personeli de tanıklık etmiştir. Ben son 6 yıldır olduğu gibi Eskişehirspor taraftarlarını en doğru şekilde bilgilendirebilmek amaçlı Vali Hanefi Demirkol tesislerine gittim. Saat 17.30 civarında orada oldum. Kulübün muhasebe odasında personelle oturup çay içiyordum. Bunu ilk kez de yapmıyorum. Bu kulübün bir kongresi olarak o odada oturmak hakkım gayette vardır. Osman Taş’ın da beni hukuksal olarak o odadan çıkartmaya hakkı yoktur. Muhasabe odasında kulüp personeli ile otururken odaya Osman Taş ve birkaç yönetici girdi. Bu yöneticilerden birisi de Hasan Hüseyin Ertuğrul’du. Osman Taş bana muhasebe odasına giremeyeceğimi ve çıkmamı son derece sinirli ve küfürlü bir şekilde söyledi. Bende kendisine ben bu kulübün bir kongre üyesi olduğumu söyledim. Kendisi bana tekrar küfürlü bir şekilde odadan çıkmamı söyledi. Bende haddinizi bilin. Siz Eskişehirspor’un sahibi değil, sadece başkanısınız dedim. Bunun üzerine Osman Taş bana saldırmak istedi. Araya odada bulunan kulüp personelleri girdi. O an da bir kargaşa oluştu. Kargaşa esnasında Hasan Hüseyin Ertuğrul’un savurduğu yumruk kafamın sağ tarafına geldi. Bu yumruk doktorlar tarafından da darp raporunda belgelendirilmiştir. Şahsıma yapılan bu saldırıdan dolayı gerekli hukuk mücadelemi başlattım. Sonuna kadar da hakkımı savunacağımı bilmenizi isterim. Olayı öğrenip beni telefonla arayan ve cevap veremediğim herkesten özür dilerim. Bana gönderilen geçmiş olsun mesajlarınız ve temennileriniz için sonsuz teşekkür ederim.” 
 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30