Aydın Begiter'den önemli destek!

Eskişehirspor eski başkanlarından Aydın Begiter’den Siyah Kırmızılılara önemli bir destek geldi.

Aydın Begiter'den önemli destek!
banner127

Tesislerde sıcak su ve yemeğin olmadığını öğrenen Aydın Begiter düğmeye bastı. Edilen bilgiye göre tecrübeli isim kulübe erzak ve doğalgaz parasının ödenmesi için ufak bir miktar yardımda bulunduğu öğrenildi. Aydın Begiter’in de yapılan görüşmelerde galibiyet sözü istediği de öğrenildi.

RESMİ SİTEDEN TEŞEKKÜR
Yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüzün kurucu başkanlarından, yüksek divan kurulu başkanı Aydın Begiter, yine her zaman olduğu gibi zor zamanlarımızda  Eskişehirsporumuzun en büyük destekçilerinden biri olmuştur. Kulübümüze Osmanlıspor Futbol Kulübü maçı öncesi  destek amaçlı mutfak masrafları ve doğalgaz ihtiyacını karşılamıştır. Kadirşinas davranışlarından ötürü, Begiter ailesine teşekkür ederiz” denildi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 12:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefa sarıkaya
Sefa sarıkaya - 5 yıl Önce

Satın beyitler bey çok teşekkürler bu kulübü sahipsiz bırakma buyukersenle ve kazım kurtis görüş sizi dikkate alırlar başka Es Es yok çünkü sizin takdir ve tebrik ederim benim param olsa son kutusuna kadar veririm ben engelli %90 raporlu biriyim bu şehrin simgesi aslında en iyi reklamı ES ES yapar ama hoca yi kıstırmışlar eski valu çalışıcı ve rahmetli aydın arat büyük destek vermişti rahmetli selami varsada siz iyi bilirsiniz Es Es yok olmasın her şey ES ES için tebrikler Aydın Begitere olsun ALLAH razı olsun sizden slm ve saygıyla efendim.sefa sarıkaya esk.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30