Ben bu yasağı kaldırmak zorundayım

Eskişehirspor’da Başkan Kaan Ay maç sonu açıklamalarda bulundu.

Ben bu yasağı kaldırmak zorundayım
banner127

Cuma günü yapılan genel kurulda Başkan olan Kaan Ay Pazar günü de başkan olarak ilk maçta takımı izledi. Protokol tribününde heyecanla oyuncuları takip eden başkan Ay maçtan sonra yaptığı açıklama da “Takımımız çok güzel oynadı. Birkaç pozisyon daha farklı olsaydı herhalde biz 3 puanı alacaktık. Daha iyi oynayan bizdik. Kısmet. Bazen futbol böyle. Siz oynarsınız başkaları puan alır. Bazen kötü oynarsınız 3 puan alırsınız. Önümüze bakacağız. Bugün iyi oynadık. 1 puanla yetindik” dedi.

Transfer tahtasını açmak için çok uğraştıklarını da söyleyen Ay “Artık sona yaklaştık. Bazı oyunculardan resmi kağıtları almamız gerek. Kağıtları almadan bu tamam diye artı yazmıyoruz. Ama şimdi arkadaşların bazıları söz verdiği için ve herkes heyecanla bunu beklediği için sosyal medyada 1 kaldı 2 kaldı gibi bir algı oluşuyor. Kimse kulüpten resmi bir açıklama yapılmadan böyle haberlere, sosyal medyaya itibar etmesin. Tek umudum Balıkesir maçına kadar transferi açmak. İnanın iki gündür uyumuyorum. Bu olay benim için çok önemli. Gerçi bu kardeşlerim de çok iyi oynuyor ama ben bu transferi açmak zorundayım. Omuzlarımda böyle bir yük var ve bu yük çok ağır bir yük. Koskoca şehrin yükü. İnşallah bunu kaldırırım” dedi.

Eskişehirspor’un yeni başkanı Kaan Ay, birlik ve beraberlik için de konuşarak “Ben bunu kongrede de özellikle belirttim. Eskişehir’in en büyük sıkıntısı kavga ortamı. Bunlar da kimseye bir yarar sağlamıyor. Eskişehirspor bu ortamlardan çok zarar gördü. Biz artık birleştirme tarafındayız. Ben bugün bütün eski başkanlarımı aradım. Hepsiyle teker teker konuştum. Hepsini maça davet ettim. Tabi kimisi şehir dışındaydı ve gelemediler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımız Burhan Sakallı, milletvekillerimiz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ,Vali Özdemir Çakacak, il emniyet müdürümüz, il alay komutanımız, hepsi buraya gelerek bizi onurlandırdı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bu sinerjiyi sürdürürüz ve Eskişehirspor layık olduğu yerlere gelir” dedi.

Ay ayrıca kongrede kendisine rakip olan Topkaya’ya da teşekkür ederek “ Mustafa Topkaya beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Davetimi kırmayıp geldi. Sağ olsun ben telefonla da görüşüyorum bize yardımcı oluyor bazı konularda. Ben daha önce tanımıyordum kendisini iyi bir dostluk oluştu. Sağ olsun kırmadı bizi beraber maçı seyrettik. Güzel de bir mesaj vermiş olduk” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 00:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30