Ben halen görevimin başındayım!

Eskişehirspor’da sular bir türlü durulmuyor. Özellikle sosyal medyada herkesin çıkarak bir şeyler yazması camianın daha fazla kaosa sürüklenmesine neden oluyor.

Ben halen görevimin başındayım!
banner127

Kırmızı Şimşekler Pazar günü sahasında ‘Anadolu Derbisi’ oynayacak. Bursaspor ile oynanacak bu derbi maçı öncesinde camia da neredeyse hiç kimse bu maçı konuşmuyor. Eskişehirspor yönetimi bu zorlu mücadele sonrasında yani 2 Eylül tarihinde tesislerde bir yönetim kurulu toplantısı düzenlenecek ve çok yüksek ihtimalle 18 Eylül 2019 tarihi için kongre kararı alacak.

Eskişehirsporlu yöneticiler hem zorlu maçın sona ermesi hem de transfer sezonu kapanana kadar mevcut kadrodaki oyuncuların da takımdan ayrılmasına engel olmak adına yapılacak bu toplantıyı 2 Eylül tarihinde düzenleme kararı almıştı.

Eskişehirspor’da Başkan Osman Taş’ın istifa ettiği dedikodusu aldı başını gidiyor. Ancak resmi olarak henüz böyle bir şey yok. Dedikodulara son noktayı koyan Osman Taş, “Özellikle sosyal medyada yer alan, notere giderek istifa kararı aldığıma dair söylentiler doğru değil. Ben halen görevimin başındayım. Bu dedikodular kimler tarafından neden çıkartılıyor anlamış değilim. Önümüzde zorlu bir Bursaspor maçı var. Camia olarak bu maça odaklanmamız gerekiyor. Ben Eskişehirspor taraftarlarının o tribünleri full doldurarak takımımıza yine desteğini vereceğine inanıyorum” dedi.

Eskişehirsporlu yöneticiler de henüz ellerine ulaşan yazılı veya sözlü olarak resmi bir istifa kararının olmadığını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2019, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30