Bilal Ceylan için Fenerbahçe'den aradılar

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Bilal Ceylan için Fenerbahçeli bir yöneticinin kendilerini aradığını açıkladı. 

Bilal Ceylan için Fenerbahçe'den aradılar
banner127

Radyospor’da yayınlanan ‘Anadolu Ateşi’ programında Salim Manav’a konuşan Mustafa Akgören şu ifadeleri kullandı;

Bilal Ceylan ileride Türk futboluna damgasını vuracak çok önemli bir sağ bek oyuncusu. Allah nasip ederse çok büyük bir isim yetişiyor. Damgasını vuracağına eminim. Henüz 16 yaşında. Fizik ve tecrübe kazanmalı. Kendisinden çok büyük beklentilerimiz var. Bilal gibi önemli yetenekleri Türk futboluna kazandırırsak ne mutlu bize. 

Bilal için bizi Fenerbahçeli bir yönetici aradı. Bizim istediğimiz rakamla, onların teklif ettiği fiyat arasında fark var. O fark kapanmadığı sürece Bilal’i vermeyiz. Bilal’in ismi Başakşehir ile de yazıldı ama Başakşehir’den resmi bir teklif almadık.

Buğra Çağlıyan ve birkaç futbolcu için Trabzonspor adına bazı aracılar nabız yokluyorlar ama Trabzonspor bize resmi olarak bir teklif yapmadı.

Mehmet Özcan’ın serbest kalmaması için yönetim kurulu olarak 580 bin lira para topladık ve alacağını ödedik. Mehmet’in ismi de Galatasaray, Başakşehir, Antalyaspor, Göztepe gibi takımlarla anılıyor ama bize gelen bir resmi teklif yok. Menajeri bize gelip Süper Lig’den teklifler var diyor. Tamam getir teklifi görüşelim diyoruz. Devamı gelmiyor. Herkes nabız yokluyor, fiyat soruyor. Eskişehirspor’da çok önemli yetenekler, gelecek vadeden futbolcular var. Kulübümüzde bulunan futbolcular için menajerler sürekli fiyat soruyor. Eğer bir Süper Lig takımı bizden futbolcu transfer etmek istiyorsa direkt olarak beni arasın. Zannettiğim kadarıyla Süper Lig kulüplerinin bu menajerlerden haberi yok. Bizim futbolcularımızı transfer etmek isteyen kulüpler bizi arasın ve niyetlerini söylesinler. Görüşürüz. Pazarlık yaparız. Olursa olur. Biz menajerler aracılığı ile iş yapmak istemiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30