Bir kıyamet kopmadığı kaldı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, ES TV’ye konuştu. Akgören, “Başımıza gelmeyen kalmadı. Çatımız çöktü, şehit haberleri, şimdi virüs. Dünya karantinaya giriyor. Bir kampanya başlattık kıyamet kopmadığı kaldı” dedi.

Bir kıyamet kopmadığı kaldı
banner127

Eskişehirspor’da 24 Kasım 2019 tarihinde yapılan genel kurulla göreve gelen Başkan Mustafa Akgören ve yönetimi, önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir basın toplantısı düzenleyerek, gelinen süreci değerlendirecek. Adana Demirspor maçı öncesi ES TV’de yayınlanan maç öncesi özel yayına katılan Akgören, karşılaşmanın taraftarsız oynanacak olması nedeniyle üzüntüsünü dile getirerek, “Taraftarsız bir maç. Ne diyelim. Taraftarımızla var olan bir camiayız” dedi.

Koronavirüse de parantez açan Akgören, “Virüs Dünya’nın ve ülkemizin başına bela olmuş.  Öyle genelgeler var ki. Öncelikle Allah tüm insanlığa yardım etsin. Birçok işletme kapalı durumda. İnsan sağlığını göz önüne alarak maçların seyircisiz oynatılmasına karar verildi. Ayrıca virüs nedeniyle yaşananları görünce taraftarımızın, camiamızın, futbolcularımızın, teknik kadromuzun, sizlerin, bizlerin can sağlığından daha önemli ne olabilir” diye konuştu.

Akgören, “Hangi üç puan, hangi ligde kalma, şampiyonluk, kupa ne kadar önemli olabilir ki. Dünyanın başına bela olan bir virüs var.  Birçok yer kapatılıyor. İnanılmaz bir ekonomik sıkıntı getirecek. Herkesin borcu harcı var. Herkes zincir ölçüsünde birbirine bağlı. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

 
Diğer taraftan Eskişehirspor’un bugün içinde bulunduğu ve gelinen noktanın herkes tarafından bilindiğini aktaran Başkan Akgören, “Çok güzel başlayan ikinci yarı, ardından kaybedilen maçlar ve bugün içinde bulunduğumuz duruma baktığımızda, tüm camiamızla birlikte yaşadığımız üzüntü. Benim bile sağlığım bozuldu” dedi.

“Çok sıkıntılıyım” diyen Akgören, “Camiaya ne söyleyebilirim ki. Göreve geldikten sonra yaşadıklarımız biliniyor. Başımıza gelmeyen kalmadı. Çatımız çöktü, şehit haberleri, şimdi virüs. Dünya karantinaya giriyor. Bir kampanya başlattık kıyamet kopmadığı kaldı. Ne yapabiliriz. Allah sonumuzu hayır etsin” ifadelerini kullandı.

Göreve geldikleri günden itibaren şehirden manevi destek gördükleri fakat, maddi anlamda destek göremediklerinin belirtilmesine de cevap veren Akgören, “Şehrin ilgisizliğini anlatacağım. Uzun uzun anlatacağım. Söyleyecek çok şeyimiz var. Şuanda buradan ayaküstü konuşmayacağım. Zamanı gelince anlatacağım” diye konuştu. (Yenigün Gazetesi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30