Birlik olursak bu günleri aşarız

Mustafa Destici,: "Bu kulübün kurtuluşu ‘Ben Eskişehirliyim, Eskişehirsporluyum, diyen herkesin elini taşın altına koymasından geçiyor. Sen, ben kavgası bu kulübe sadece zarar verir. Önemli olan ‘biz’ kelimesi içerisinde hareket edebilmek."

Birlik olursak bu günleri aşarız
banner127

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Eskişehir İl Kongresinde şu açıklamaları yaptı;

“56 yıl önce Eskişehirsporumuz kuruldu. Bu 56 yıllık süreçte bize inanılmaz mutluluklar yaşattılar. Türk futbol için çok kıymetli bir kulübün taraftarıyız. Sevdalısı olduğumuz kulübümüz bugünlerde pek de arzu ettiğimiz günler geçirmiyor. Bugüne kadar neler yaşandı, kimler ne zararlar verdi bunları konuşmaya başlarsak günler yetmez. Bu kulübün kurtuluşu ‘Ben Eskişehirliyim, Eskişehirsporluyum, diyen herkesin elini taşın altına koymasından geçiyor. Sen, ben kavgası bu kulübe sadece zarar verir. Önemli olan ‘biz’ kelimesi içerisinde hareket edebilmek. Biz birlik olursak bu günleri aşar ve Eskişehirsporumuzu Süper Lig’e taşırız. Eskişehirliler kulübüne sahip çıkacaktır. Vefakar taraftar her zaman kulübünün yanında. Ben inanıyorum, Eskişehirspor birgün yeniden Süper Lig’de mücadele edecek. Allah’ın izniyle o günleri göreceğiz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30