banner130

Borç 4-5 milyon lira daha arttı!

Eskişehirspor'un 200 milyonluk borcuna devam eden mahkemelerden gelecek sonuçlar belli olmadığı için o dosya eklenmiyordu. Necati Ateş davası sonuçlandı ve Eskişehirspor'un mevcut borcu 4,5 - 5 milyon TL daha arttı.

Borç 4-5 milyon lira daha arttı!
banner127

Necati Ateş 700 bin euroluk davayı kazandı ama kulüp düzlüğe çıkana kadar bekleyeceğini söyledi ve ekledi, “Çünkü ben dostum.”

Eskişehirspor forması ile 2,5 sezon geçiren ve daha sonra ayrılan ünlü futbolcu Necati Ateş hakkında Temmuz ayında o dönemki  yönetimden açıklama gelmiş,  kulübün 12 milyon liralık zarardan kurtulduğu Necati’nin mahkemeyi kaybettiği ifade edilmişti. O tarihte Süha Medya bünyesindeki Muhabir 26 ve Haber Bitmez sitelerine önemli açıklamalarda bulunan Ateş zehir zemberek konuşarak, “Benim alacağım 12 milyon deniliyor ama değil. 4,5-5 milyon liralık bir alacağım var. Ayrıca mahkemeyi kaybetmedim yargıtay davanın yeniden görülmesini istedi. Aslında her şey yeni başlıyor. Beni taraftarın önüne atarak linç edilmek istendim. Mahkemeyi kazansam da kulübün yakasına yapışmam. Göreceksiniz? Ben dostum. Eskişehirspor’u seviyorum. Transfer açılsın çalıştım. Ayıp ediliyor” demişti.

Ve Necati Ateş’in davasında hakim tecrübeli golcüyü  haklı buldu. Ateş 700 bin euro yani yaklaşık 5 milyon TL’yi almaya hak kazandı. Bu da Eskişehirspor’a  4 milyon 600 bin TL ve ayrıca 2014 yılından bu yana geçen sürenin faizi ve de  avukatlık ücretinin de eklenmesi ile yaklaşık 7 milyon TL’nin Es Es’in sırtına yeni bir yük binmesine neden oldu.  Çıkan mahkeme kararının ardından Muhabir 26 ve Haber Bitmez’eözel  açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Necati Ateş, “Beni linç ettirmek isteyenler şimdi neredeler. Düşman kazanmak kolay ama ben onların oyununa gelmedim, gelmeyeceğim. Yine Eskişehirspor’un menfaatlerini düşüneceğim” dedi.

“HALA SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM. ÇÜNKÜ BEN DOSTUM”

Necati Ateş, “O zaman söylemiştim bu mahkeme yeniden başlıyor haksızlık ediliyor diye. 700 bin euro alacaklarımı mahkeme kararı ile kazandım. O gün söyledim yine söylüyorum ben dostum. Beni bazı yöneticiler o dönem linç ettirmeye çalıştılar. Herkes gibi kulübü icraya vermeyeceğim. Eskişehirspor’un menfaatleri daha önemli. Tek isteğimde kulübün eski günlerine dönebilmesi. Biz oradayken kulüp Avrupa hedefliyordu, Türkiye Kupasında final oynuyorduk. Ben dostum derken hala sözümün arkasındayım. Düşman kazanmak kolay. O gün yani Temmuz ayında sosyal medyada bana yapılanları veya yaptırılanları başkası olsa unutmaz bugünde kulübün üzerine gelirdi. Ama ben yapmıyorum. Kulüp düzlüğe çıkana kadar bekliyorum. Bir gün paralı birileri gelir her şey düzelirse otururuz ve yardımcı oluruz. Çünkü Eskişehirspor sevgim her zaman devam etti, edecekte. Kulübün içinde bulunduğu durumdan da biran önce kurtulmasını her taraftar gibi bende istiyorum” diye konuştu.

(Süha Bozkurt - Muhabir26.com)

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30