Çok daha iyi bir Hamed izlettirmek istiyorum

Hamed Sholaja, "Henüz istediğim performansa ulaşamadım. Ligin ilk haftalarına göre şuan çok daha iyiyiz. Milli aranın ardından Eskişehirspor taraftarlarına ve futbolseverlere çok daha iyi bir Hamed izlettirmek istiyorum." dedi

Çok daha iyi bir Hamed izlettirmek istiyorum
banner127

Hamed Sholaja şu açıklamaları yaptı,

“Eskişehirspor’da forma giydiğim için çok mutluyum. Bugüne kadar ligde 9 hafta oynandı. Ben de takıma katkı verebilmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Her geçen hafta daha da iyiye gittiğimi düşünüyorum. Henüz istediğim performansa ulaşamadım. Asistler yapıyorum. Gol pozisyonlarına giriyorum. Saha içerisinde daha güzel skorların gelebilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saha dışarısında da takım arkadaşlarımızla aramız çok iyi. Sunday Alimi ile her zaman beraberiz. Talha Erdoğan ile sık sık futbol hakkında konuşuyoruz. Biz üçümüz Eskişehirspor’un hücum hattında oynayan oyuncularız. Ligin ilk haftalarına göre şuan çok daha iyiyiz. Milli aranın ardından Eskişehirspor taraftarlarına ve futbolseverlere çok daha iyi bir Hamed izlettirmek istiyorum.

İnsanlar bana Ankara Keçiörengücü maçındaki bir pozisyon için neden Talha’ya verdin, sen neden vurmadın diye soruyorlar. O an Talha’ya pas vermem gerektiğini düşündüm. Takım için daha faydalı olabileceğine karar verdim. Anlık bir karardı. Kendimi düşünüp şutu kaleye gönderseydim, bencil hissederdim. Son dakikalarda gol pozisyonlara girebilen bir oyuncuyum. Son dakikalar özel anlardır. Birkaç maçta başıma bu durum geldi. O şutlarımdan birisi gole dönüşmüş olsaydı bugün maç kazanmış bir takımın oyuncusu olacaktık. Sanırım son dakikada üç puanı getiren bir gol atarsam ağlarım. Sadece ben değil birçok kişi de ağlayabilir. Sevinç gözyaşları insanlara mutluluk verir. İnşallah sevinçli zamanlar geçirdiğimiz o günleri de yaşarız. Gol atmayı elbette çok isterim ama asist yapmak da beni mutlu ediyor.

Ben takım oyuncusum. Forvet, Sağ Açık, Sol Açık, Forvet arkası benim için fark etmez. Bana nerede görev verilirse orada oynarım. Hücum hattında her yerde görev alabilirim. Altyapılarda da bu dört mevkiide de görev aldım.” (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 00:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 3 yıl Önce

kalede hiç oynatılmayan kalecimiz Ebrar Yiğit Aydın atıl bir vaziyette bekletileceğine 2 metreye yakın boyu ile Kaptan Sezgin'in yerine stoper oynatılabilir hem kalemize yapılan ortaları keser hemde rakip kalelerde tehlike yaratabilir.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30