Eski 3 tehlikesi devam ediyor

Divan Kurulu Kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu ara verilen kongre de yaptığı bilgilendirme konuşmasında önemli ayrıntılar verdi. Çelikoğlu “Mali kriterlere uyamamamız nedeniyle sıkıntılar var. Buna rağmen -35’in 32’sini halletmek önemliydi. Çünkü şu ana kadar dışarıdan ‘Siz ne yapıyorsunuz? Bir sıkıntınız var mı’ diyen olmadı” dedi.

Eski 3 tehlikesi devam ediyor
banner127

Ali Çelikoğlu şu açıklamaları yaptı;

"Bugün itibariyle bir yönetim oluşamadığını gördük. 15 günlük zaman zarfında 2015 yılından gelen dosyalarla uğraştık. Gerekli olan 83 dosya için tüm muhataplarla görüşme sağlandı. Şöyle bir gerçeğimiz var. 82 imzayı alsanız bir tanesini dahi alamadığınız yaptığınız işin de bir anlamı kalmıyor. Bu yüzden büyük uğraş veriyoruz. Transfer yapmamıza engel olan borç nedeniyle yönetim oluşması pek imkan dahilinde görünmüyor. Başkanlık koltuğuna oturan da böylesine sıkıntılı bir süreçte hiç kimse tarafından kabul görmüyor... Bu nedenle imza konusunda sıkıntıları mutlaka aşmalıyız

TFF’nin yeni sezon öncesi kulübümüze vereceği olası -35 puanın da önüne geçmek için uğraş verdik. 15 günlük bu süreçte Gökay arkadaşımızın da yoğun çabası ile -32 puanı kendi uğraşlarımız ile hallettik. Mali kriterlere uyamamamız nedeniyle sıkıntılar var. Buna rağmen -35’in 32’sini halletmek önemliydi. Çünkü şu ana kadar dışarıdan “Siz ne yapıyorsunuz? Bir sıkıntınız var mı?” diyen olmadı.

TFF’den lige katılıp, katılmayacağımıza dair bir yazı geldi. Ancak bizim imza yetkimiz olmadığı için cevap veremedik. Bunun için bir yönetim lazım.

Kulüp lisansı cezasının en maksimumu lige alınmamak vardı. Ama bunlarında önüne geçtik. Futbolcu ve kulüp imzalarının tamamlanması halinde hiçbir yaptırıma ve cezaya maruz kalmadan lige başlarız.  Şimdi bu yüzden genel kurulda 15 gün daha oturuma ara veriyoruz. Yönetim oluşturup lige katılmak adına Futbol Federasyonu’na imza vermek zorundayız. Bundan sonra ki genel kurulumuz 12 Temmuz Pazartesi günü saat:16.00. Ancak artık erteleme söz konusu değil. Bu süreçte bir yönetim çıkartmamız şart.”

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2021, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30