Eskişehirspor bu kentin en büyük markası

Eskişehirsporlu futbolcular dün akşam yemeğini Kasaba İşkembe’de yediler. Oyuncular zorlu Akhisarspor deplasmanı öncesinde moral depolamış oldular.

Eskişehirspor bu kentin en büyük markası
banner127

Siyah Kırmızılı formayı giyen oyuncular ve teknik ekip Ali Saban ve Hakan Okyay’ın misafiri olarak Kasaba İşkembe isimli restorana misafir oldular. Cuma akşamı Akhisarspor ile oynanacak karşılaşma öncesinde restoranda bir yenilen bu yemek bir nevi moral yemeği niteliği taşıdı. 

Yenilen yemeğin ardından kısa bir açıklama yapan işletme sahiplerinden Hakan Okyay Eskişehirsporlu futbolcuları mekanlarından ağırlamaktan onur duyduklarını ve kapılarının her zaman onlara açık olduğunu söyledi. Hakan Okyay açıklamasında özetle, “Eskişehirspor bu kentin en büyük markalarından birisi. Cuma günü oynanacak karşılaşma öncesinde takımımıza bir yemek vermek istedik. Davetimizi kabul ettikleri için çok teşekkür ederiz. İşletmemizin kapıları futbolcu dostlarımıza her zaman açık. Biz her zaman Eskişehirsporumuzun yanındayız” ifadelerini kullandı.

Yenilen yemeğin ardından Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ve futbolcular bu nazik organizasyondan dolayı Hakan Okyay’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, 01:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30