Eskişehirspor sahipsiz kalmaz!

Eskişehirspor Başkanlığı için bu aralar ismi sıkça geçen Dündar Ünlü İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli'ye konuştu...

Eskişehirspor sahipsiz kalmaz!
banner127

Dündar Ünlü Erkan Midilli'ye verdiği röportajında, "Ortada henüz net bir şey yok. Genel kurul kararının alınmasının benimle alakası olduğunu düşünmüyorum. Almaları gerekiyormuş almışlar. Eskişehirspor için bizim şu an net bir kararımız yok. Eskişehirspor için çözülmesi gereken problemler var. Ancak bu problemler sadece benim insiyatifimle çözülemez. Herkesin bu sorumluluğu hissetmesi lazım. Herkes birbirine destek olacak ki ciddi olarak bu işi düşünelim. Liste oluşturduğuma dair iddialar çıkmış ancak bu doğru değil. Ben sadece süreci takip ediyorum. Eskişehirspor'un ortada kalmasını istemem. Kongrede aday çıkmaması durumunda falan deniliyor ancak ben bu kulübün sahipsiz kalacağını düşünmüyorum.


Eskişehirspor'da ciddi anlamda sıkıntı var. Halil Ünal ile bir yemek yedik ve bu konuları konuştuk. Özellikle yabancı oyuncuların FIFA'daki dosyaları için kaynak üretilmesi gerekiyor. Çok parlak bir tablonun olduğunu söylemek imkansız.


İnsanların Dündar Ünlü Eskişehirspor'un başına geçerse her şey çok iyi olur diye olumlu bir düşünceleri var. Gelirse düzeltir gibi bir imaj doğmuş durumda. Bu şekilde düşünenlere teşekkür ederim.
Biz her zaman başarılı olabileceğimiz görevlere talip olduk. Laf olsun diye göreve gelmenin bir anlamı yok. Göreve gelirsek o işleri yoluna koymamız gerekir. Başkan olmak için Başkan olunmaz. Beni arayıp bu durumu soran insanlar elbette var. Ama sizlere ne söylüyorsam onlara da aynısını anlatıyorum. 


Kaynak bulursa transfer yasağı açılır. Halil Ünal çok sayıda dosyayı çözdük, inşallah açacağız diyor ama imzaları görmek lazım. İnşallah açılır da Eskişehirspor bir an evvel Süper Lig'e döner." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30