Eskişehirspor tekrar kongreye gidebilir!

Eskişehirspor'da kongre sesleri! 9-10 yönetici noter yoluyla istifa ederek kongre kararı aldırtacak iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Eskişehirspor tekrar kongreye gidebilir!
banner127

Eskişehirspor'un 15 kişilik yönetim kurulu listesinde yer alan 9-10 ismin yarın noter yolu ile istifa ederek kongre kararı aldıracağı söylentisi çok ciddi bir şekilde seslendiriliyor. Ekibin istifaları yolladıktan sonra kongreye kadar işleri devam ettirecek bir icra komitesi kurmak istediği ve bu komitenin oluşması konusunda Belediye Başkanları ve eski yöneticiler ile görüşeceği de gelen bilgiler arasında. 

Eskişehirsporlu yöneticilerin Osman Taş'ın kongreden önce kendilerine verdiği sözleri tutmadığı için böyle bir hareket içerisine girdikleri de anlatılanlar arasında.

Cemil Nazlı, Ertuğrul Nazlı, Taner Özcan, Ali Çalışkan, Hakan Sayın, Fatih Akköprü, Hatice Çelik İlközen, Hasan Hüseyin Ertuğrul, Ayhan Taşkınlar, Cem Nakışçı, Behçet Han Aktaş, Bilal Seçen, İsmail Boğa, Bekir Kahraman isimlerinden en az 8 tanesinin istifa etmesi durumunda Eskişehirspor yönetimi kongreye gitmek durumunda kalacak.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 00:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Anıl
Anıl - 5 yıl Önce

Yeni bilgi Prof.Dr. H.Aras ında içinde olduğu bir yönetimin şekillendiği bilgisini duydum ve çok sevindim.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30