Eskişehirspor'un gençlerine teklif yağıyor

Eskişehirspor yönetimi futbolcularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Eskişehirspor ile sözleşmesi devam eden dört farklı oyuncu için farklı takımlardan teklifler var.

Eskişehirspor'un gençlerine teklif yağıyor
banner127

Kırmızı Şimşeklerde genç oyunculara teklif yağıyor. Edinilen bilgilere göre Buğra Çağlıyan, Metehan Altunbaş, Mehmet Özcan ve Bilal Ceylan isimleri için Eskişehirspor’un kapısını çalan kulüpler var. 

Özellikle bu dört futbolcu için Eskişehirsporlu yöneticiler teklifler alırken, değerini bulmayan oyuncu bırakılmayacak. İşte isim isim futbolculara talip olan kulüpler;

Buğra Çağlıyan; Trabzonspor, Kasımpaşa
 

Metehan Altunbaş; Fenerbahçe, Trabzonspor, Kayserispor, Kasımpaşa, LASK Linz
 

Mehmet Özcan; Galatasaray, Kasımpaşa, Kayserispor
 

Bilal Ceylan; Fenerbahçe, Başakşehir

Almanya'nın Freiburg takımın Eskişehirspor’dan bazı futbolcuları takip ettiği, ancak şuana kadar herhangi bir futbolcu için Eskişehirspor'un kapısını çalmadığı öğrenildi. Freiburg'un Türkiye Temsilcisi geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor'dan Mehmet Özcan ve Metehan Altunbaş ile ilgilendiklerini açıklamıştı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cihan Günaydın
Cihan Günaydın - 4 yıl Önce

Hani gençlerle yolumuza devan edip şampiyon olacağız ES-ESin kurtuluşu alt yapıda diyordunuz Elinizde oynayacak futbolcu bırakmadınız Böylemi Eskişehirsporun geleceği parlak olacak diyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30