Fuat Çapa'dan penaltı yorumu!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa 1-1 sona eren Keçiörengücü maçı sonrasında konuştu.

Fuat Çapa'dan penaltı yorumu!
banner127

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Fuat Çapa, "Karşılaşma beklemiş olduğumuz gibi başladı. Rakibimizin kontra atak futbolu oynayacağını biliyorduk. İç sahada her zaman kazanmak için sahaya çıkarız. Riskleri almak zorundayken, defansif disiplini de arka planda bırakmamız gerekiyor. İyi mücadele ettik. Zaman zaman iyi oynadık. Jesse dışında topu üçüncü bölgeye çok fazla taşıyamadık. Takıma geç katılan oyuncular nedeniyle böyle bir kadro tercihi ile sahaya çıktık. Şanssız bir gol yedik. Sonrasında yapmış olduğumuz değişiklikler sonucunu verdi ve beraberliği yakaladık. Çok koşmak, çok mücadele etmek güzeldir. Ama bunu doğru yere koşmak ve doğru şekilde mücadele ederek yaptığınız zaman çok daha güzel oluyor. Tecrübeli oyuncular sahaya girdikten sonra bunu çok net bir şekilde gördük.

Son dakikada bariz bir penaltımız verilmedi. Altı pasın içerisinde kaleye şut çekecekken almış olduğu darbe nedeniyle yerde kalıyor. Görüntülere birkaç defa baktık. Bu pozisyon penaltı değilse, daha nasıl olması gerekiyor. Hakem arkadaşın görememiş olduğu bir penaltı bizi 2 puandan etti. Vermiş olduğumuz mücadelenin hakkı 1 puan değildi.

Bu takım çok şeyler yapabilir. Oyuncular hazır olduğunda çok işler başaracağız. Saha içinde bir sıkıntı olmaz ancak saha dışı sıkıntılar nasıl olur bilemiyorum. Yapılması gerekenler yapılırsa bu takım eksi 6 puan cezasına rağmen play off oynayabilir. Geçen sezon çok güzel bir birlik beraberlik havası vardı. Maalesef bu sezon bu havayı göremiyoruz. Bu birlik beraberliği çok acil bir şekilde sağlamamız gerekiyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 22:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 5 yıl Önce

Hoca sana katılmıyorum.Geçen seneden beri futbol adına sahada hiç bir şey yok.Mücadele ve birazda bireysel yetenekle işi götürmeye çalışıyoruz.Taktik oyun adına ben sahada bir şey göremiyorum.Bir tane çalışılmış pozisyon göze çarpmıyor.Ya takımın kapasitesi bu kadar yada hoca yetersiz.Bence ikincisi.Evet elinde olmayan sebepler var bununda farkındayız ama oyun anlamında iki senede bir milim ilerlenmez mi ya?Ne oynadığımız belli değil.Karamsar olmak istemiyorum ama Play Off falan helede -6 ile mümkün değil ligde kalırsak iyidir.

esquires
esquires - 5 yıl Önce

BEN HOCA OLSAM EMRE GÜRAL VE MİLİNKOVİÇ 2LİSİ İLE BAŞLARDIM HALİL İBRAHİMİ DÜĞÜNÜMDE BİLE OYNATMAM BU 1.Sİ.. 2.Sİ İSE TAKIM PAS YAPAMIYOR 3 PAS GÖREMEDİM AYAĞA PAS HİÇ YOK ÇALIŞILMIŞ POZİSYON YOK Bİ SİSTEM YOK KARŞIMIZDA HEDEFİ OLAN Bİ TAKIM OLSAYDI BİZİ DUMAN EDERLERDİ İŞİMİZ ZOR BU SENE

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30