Fuat Çapa yine gururlandırdı!

2018-2019 Spor Soto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun en iyilerinin ödüllendirildiği Futbolun Süperleri ödül töreni, İstanbul Çırağan Sarayı'nda yapıldı.

Fuat Çapa yine gururlandırdı!
banner127

Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk ortaklığında ikinci kez gerçekleştirilen Futbolun Süperleri ödül törenine futbol dünyasının birçok önemli ismi katılırken, Yılın Süper Fair-Play ödülüne Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa layık görüldü. Çapa takımının Karabükspor deplasmanında rakip takım oyuncu değiştirme haklarını kullandıktan sonra bir oyuncunun sakatlanarak çıkması sonucu İbrahim Halil Öner'i kenara alarak takımların eşit sayılarda mücadele etmesini sağlamıştı.

Ödül töreninde kısa bir konuşma da yapan Fuat Çapa özetle, " Eskişehirspor sizlerinde yakından takip ettiği üzere zor günlerden geçiyor. Lige 16-20 yaş arasında genç futbolcularımıza görev vererek başladık. Ligin ilk haftalarında neredeyse kırmızı kart görmediğimiz maç olmadı. Karabükspor'un o gün içerisinde olduğu durumu biliyorduk. Böyle talihsiz bir durum da yaşanınca empati yaptık ve böyle bir karar aldık. Bunu yapmak zorundaydık ve iyi ki yapmışız diyoruz. Türk futboluna verilmesi gereken bir mesajdı. Futbol sadece skora odaklanmış durumda. Gençlerimiz gerçekten çok kıymetli. Onlara yeterli desteği ve kıymeti verirsek o örnek aldığımız ülkelerin çok çok önüne geçebiliriz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019, 04:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30