Futbolcularım Eskişehirspor’daki misyonlarını tamamladı

Son olarak Eskişehirspor’da forma giyen oyuncular Mehmet Feyzi Yıldırım, Ekrem Kılıçarslan, Hasan Ulaş Uygur ve Alperen Kocabaş’ın menajeri ilk kez konuştu.

Futbolcularım Eskişehirspor’daki misyonlarını tamamladı
banner127

Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programına telefonla bağlanan Menajer Tan Kesler, Salim Manav’ın sorularını yanıtladı. Eskişehirspor’dan ayrılan futbolcurı için de konuşan menajer, programda özetle şu ifadeleri kullandı;

“Eskişehirspor ile bu dört oyuncunun sözleşmelerini uzatabilmek adına Eskişehir’e giderek bir görüşme gerçekleştirdim. Eskişehirspor’un içerisinde bulunduğu şartları da göz önüne alırsak gayet iyi bir teklif sundular. Ancak benim temel görevim de futbolcularımın geleceği için onları en doğru şekilde yönlendirmek. Eskişehirspor Türkiye’nin en büyük camialarından birisi. Zor günler geçiriyorlar. Futbolcularım Eskişehirspor’daki misyonlarını tamamladı. Türk futboluna başka kulüplerde hizmet edecekler. 

Mehmet Feyzi Yıldırım’a Süper Lig takımlarından yoğun bir ilgi var. Birkaç takımla görüşmelerimiz devam ediyor. Feyzi geçtiğimiz günlerde vatani görevini yaptı. Bu sebeple Eskişehirspor’da son maçlarda forma giymedi.

Alperen Kocabaş henüz 21 yaşında ve geleceği çok parlak bir futbolcu. Yakın zamanda güzel haberleri paylaşırız diye düşünüyorum. Alperen’in bonservisi elinde olsa da Alperen için Eskişehirspor kulübü yetiştirme bedeli alacak.

Ekrem Kılıçarslan Türk futbolunda ön plana çıkan, Süper Lig ve TFF 1.Lig kulüplerinin radarında olan yetenekli bir kaleci. Oyunu geriden kurma konusunda ve oyun içi performansı ile göz dolduran bir kaleci. 

Oyuncularımın son haftalarda forma giymemelerinin sebebi yönetimsel bir karar. Kulüp bu isimlerin yerine genç isimleri oynatma kararı aldı. Bizler profesyonel insanlarız. Kulüplerin kararlarına saygı duymak zorundayız.”


 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30