Gelecek adına umutlu değilim

Kazım Kurt: "4 Haziran’daki kongre yüksek ihtimalle ertelenir. 11 Haziran’a kadar Eskişehirspor üzerinden itibar kazanmış herkes bir araya gelmeli. Eskişehirspor üzerinde bir birlik beraberlik sağlanmalı. Ben yönetici kim olursa olsun, elimden gelen desteği veririm. Elini taşın altına koyması gereken insanlar var."

Gelecek adına umutlu değilim
banner127

Kanal 26 ekranlarında Muharrem Esen'in sorularını yanıtlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt özetle şu ifadeleri kullandı;

"Eskişehirspor geçen sezon küme düşmeler iptal edildiği için yeniden aynı ligde oynamıştı. Transfer tahtası açılmayınca, kamuoyunda zaten yeniden düşeriz düşüncesi hakim olmuştu. Göz göre göre küme düştük. Kulüpte çok ciddi bir sportif başarısızlık var. Toparlanmaya dair bir çaba falan da göremedik.
 
Tribünlerden gelme bir Eskişehirspor taraftarıyım. Ben her zaman kulübün başarılar kazanmasını, şampiyonluklara oynamasını isterim. Eskişehirspor, Eskişehir’in ortak bir değeridir. Eskişehirspor başarılı işlere imza attığı zaman protokol tribünlerinde bize yer kalmıyordu. 
 
Yanlış ekonomik politikalar ile, döviz üzerinden borçlanmalar nedeniyle kulüp bugünlere kadar geldi. Euro 3 lira iken bir futbolcu ile 500 bin Euroluk sözleşme imzalanmış. Bugünlerde Euro 10 liranın üzerinde ve hala bu oyuncunun alacağı ödenebilmiş değil. Sırf döviz artışı nedeniyle Eskişehirspor’un borcu her gün artıyor. 
 
Eskişehirspor’un borcu bu kadar artmış iken hiçbir iş insanı çıkıp da ben bu borcu üstleniyorum diyemez. Hiç kimsenin sokağa atacağı 1 lirası yok. Kendi fabrikalarında kuruş hesabı yaparak ticaret yapan insanlar, Eskişehirspor yöneticiliği yaparken dikkatli davranmamışlar. 100 bin dolar fazla olsun, bizim olsun mantığı ile bu işler olmaz. Gelecek adına umutlu değilim. 
 
Eskişehirspor’a ben her zaman yardımcı olmak isterim. Arada biz de onore olmak isteriz. Fidan kampanyasının açılışına çağrılmamak bizi üzdü. Kongrede Allah kolaylık versin. Yeniden söylüyorum benim bir umudum yok. 
 
Şu ana kadar bana gelerek, ben adayım, başkanlık gibi bir düşüncem var diyen olmadı. Kongreye şunun şurasında kısa bir zaman kaldı ancak somut gelişme de duymadık. 4 Haziran’daki kongre yüksek ihtimalle ertelenir. 11 Haziran’a kadar Eskişehirspor üzerinden itibar kazanmış herkes bir araya gelmeli. Eskişehirspor üzerinde bir birlik beraberlik sağlanmalı. Ben yönetici kim olursa olsun, elimden gelen desteği veririm. Elini taşın altına koyması gereken insanlar var. Eskişehirspor Başkanlığı önemli bir itibar kazandırıyor. Ankara’da, İstanbul’da, Eskişehir’de istediğiniz kişiye bir telefon ile ulaşabiliyorsanız, bu koltuk sayesinde ulaşabiliyorsunuz. Eskişehirspor, Eskişehir halkını bütünleştirebilecek bir potansiyele sahip."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30