Gözlemciye tepki yağıyor!

Eskişehirspor geçtiğimiz günlerde oynadığı Karabükspor maçı ile ilgili PFDK'ye sevk edildi. Sosyal Medyada Eskişehirspor taraftarları maçın gözlemcisine tepki yağdırdı.

Gözlemciye tepki yağıyor!
banner127

Eskişehirspor Karabükspor deplasmanında Eskişehirspor taraftarlarının neden olduğu saha olaylarına göre PFDK'ya sevk edildi. Ancak o saha olaylarını ne gören var ne de duyan. Yapılan sevk işlemi camiada şaşkınlıkla ve tepkiyle karşılandı. Eskişehirspor'u PFDK'ya sevk eden gözlemcinin eski hakem Sami Şamar olduğu da gelen bilgiler arasında.

Yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklama şu şekilde, "Kulübü'nün 09.02.2019 tarihinde oynanan KARDEMİR KARABÜKSPOR-ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." denilirken Eskişehirspor taraftarları ve sevdalılarıda twitterda özetle şu ifadeleri kullandılar. 

Fairplay’a örnek bir hareket yapan hocamız, 10 numara deplasman tribünümüz, Karabük büyük kalacaktır” tezahuratı, Karabükspor’lu genç kardeşleri tribüne çağırış, Centilmenlik, saygı, alkışı tüm kamuoyunda hakediş.. Güzel şeyler için özür mü dilemeliyiz? (Serdar Ekrem)

Eskişehirspor,saha içindeki hangi olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilmiş? Sahada zor durumdaki rakibine moral verip, destek olduğu için mi.! Biz hangi ara iyiliği tolere edemez hale geldik? Her türlü olumsuzluğu görmeye alışık olduğumuz için mi iyiliği yadırgadı gözlerimiz? (Pelin Koç)

TFF Eskişehirspor'u Kardemir Karabükspor maçındaki saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk etmiş. Saha olayı dediği Fuat Çapa'nın rakip sakatlıktan dolayı 10 kişi kalınca İbrahim Halil'i kenarı alması olabilir mi? Çünkü ülke çapında büyük olay oldu :) (Anıl Aksoy)

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30