Halil Ünal bunları söylemiş!

Halil Ünal'ın dün akşam İstanbul'dan geldiği ve bir adayın belirlenmesi konusunda görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

Halil Ünal bunları söylemiş!
banner127

Yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Halil Ünal'ın kesinlikle aday olmayacağı ve İsmail Hakkı Gül veya Erdal Şahbaz isimlerinden birisinin aday olmasını istediği belirtildi.

Halil Ünal'ın yakın çevresine yapılan görüşmelerde özetle, "Eskişehirspor'un bu sene Süper Lig'e çıkması lazım. 1.Lig bu sene kurtlar sofrası. Ligde hedefi olmayan takım yok. Geçtiğimiz sezon gibi olursa işimiz çok zor. Federasyonda da etkili olacak. Kenti tek bir çatı altında toplayacak ve güven verecek bir yönetim listesinin oluşması gerekiyor" dediği öğrenildi.

Halil Ünal'ın ayrıca, "Transfer yasağının kaldırılması için çabalanır ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Mevcut kadro elde tutulursa, ligi bilen iyi bir hoca ve iyi bir sinerji ile bu takım play off'a girer. Taraftar hedef kovalayan takım ve yönetim istiyor. Perşembe gününe kadar iyi bir listenin oluşması ve seçilmesi Süper Lig'e giden yolda atılacak ilk adım olur" dediği de belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2019, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30