Halil Ünal'dan Dündar Ünlü yorumu!

Eskişehirspor kulüp Başkanı Halil Ünal transfer yasağının kaldırması konusunda son gelişmeleri aktardı.

Halil Ünal'dan Dündar Ünlü yorumu!
banner127

ES TV mikrofonlarına konuşan Halil Ünal röpartajında özetle, " Herkes şunu bilsin ki, biz olmasak, bu yönetim olmasa bu kulübün 30 puanı silinmişti. En son Defederico'dan -6 puan gelmişti. Uğraştık, çabaladık o cezayı kaldırttırdık. Kamuoyunun ve taraftarın morali bozulmasın diye bunları sessiz sedasız hallediyoruz. Yurt dışına ben boşuna çıkmadım. Silinmiş bir 6 puanı halletmek kolay iş değil. Kulüp lisansı almamız çok zordu. Bunu da başardık. Altyapıdan gelen oyuncularla bu ligde herkese kafa tutacak bir kadro yaratmayı da başardık. Yönetim olarak ilk hedefimiz transfer tahtasını açmak. Şampiyonluğa oynayacak transferler yaptık ama tahtanın kapanması büyük problem oldu. Ben bu yasağı kaldırabileceğimizi düşünüyorum.

Önümüzdeki hafta bir Eskişehirspor gecesi düzenlenecek. O geceden de biraz ekonomik destek bekliyoruz. Keyif ve moral gecesi de diyebiliriz.

Dündar Ünlü bizim kardeşimiz. Eskişehirspor'da da birlikte görev yaptık. Panko-Birlik'te de beraber görev yapıyoruz. Aynı yönetimdeyiz. Böylesi zor günlerde birbirimizin rakibi olmamızın bir anlamı yok. Ben her fırsatta söylüyorum. Konu Eskişehirspor ise ben üzerime düşen her görevi yaparım. Bizden daha iyi yapacağına inanan kim varsa yarın gelsin kulübün anahtarını vereyim. Genel Kurula falan da gerek yok. Arzu eden kim varsa biz buradayız. Keşke bu işler dışarıdan göründüğü gibi olsa. Biz böyle konuşuyoruz ama kendisi bizim gerçekten dostumuz, kardeşimizdir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2018, 01:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30