Hiç kimseye gönül kırgınlığım yok

İkinci kez Eskişehirspor'da forma giyemeye başlayan Emre Güral açıklamalarda bulundu.

Hiç kimseye gönül kırgınlığım yok
banner127

Emre Güral “Bana çok farklı teklifle vardı. Avrupa’dan da vardı. Fuat hoca da biliyor zaten herkesi tanıyor ama buraya gelmem gönül işiydi. Benim kalbim burayı istedi. Hayırlısı olsun, çok büyük umutlarla geldik. Benim burada kapatılmamış bir hesabım vardı pozitif anlamda.  Zaten seviyorum bu şehri, benim 2 çocuğumda Eskişehir de doğdu. Ben buraya gelmek için hiç düşünmedim. Benim için çok farklı kalpten bir seçimdi. Burada daha bitmemiş bir olayım vardı. Tamamlamaya geldim diyelim” dedi.

Taraftara da övgüler yağdıran Emre “Taraftarı zaten konuşmaya gerek yok. Türkiye’de görüyor zaten. Şehir bunu hak etmiyor. Çok zor süreçlerden geçti ama düzelecek. İnşallah zaman lazım. Ben de iki üç ay takımla çalışmadım. Biraz idman yaptım ama biraz hazırlanayım kendime geleyim zaten hocada gerekli idmanları bana yaptıracak ondan sonra hazır olurum. Bu hafta kadroya girmek istiyorum. Hocaya dedim oynamasam da taraftarın karşısına çıkmak istiyorum. Kulüpteki arkadaşlarıma da destek olmak istiyorum. Şuan 90 dakika oynamam zor. Ama bir iki haftaya inşallah olur. Benim hiçbir kimseye gönül kırgınlığım yoktu. Taraftar kızdı ben onlara niye kızıyorlar falan demedim onlar da kendilerince haklıydı”

“Ama benim buradan gitmemin nedenlerini anlatsam yok artık dersiniz. Ben fesih etmek istemedim. Kulübe fesih olduğunda konuşmaya geldim kimse yoktu. İki üç kere geldim. Çözümünü bulalım falan diye hocaya dedim ben gitmek istemiyorum olayı çözelim dedim. Burada kimse yoktu başkan dahi yoktu. Kulübün yukarı da odaları boştu.  Sadece Özgür Tulun ağbi vardı sağ olsun o yardım etti. Ama o zaman öyle gerekiyordu. Benim de bir ailem var sonuçta. Taraftara hiçbir zaman kızmadım. Çünkü bilmiyorlar detayları onlar sadece objektif bakıyorlar. Dedim ya gönül bağım var onlarla... Sevilmek güzel bir şey beklenti var. Ben de onların beklentilerini karşılayacağım. Önümüzde zor bir süreç var. Tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. Bu sezonu en iyi şeklide bitirip seneye Eskişehir’i layık olduğu yere çıkarmamız lazım” dedi.

(İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30