Jesse'nin Türkiye temsilcisi ilk kez konuştu!

Jesse Sekidika’nın Türkiye temsilcisi Erdinç Şehit ilk kez konuştu. 

Jesse'nin Türkiye temsilcisi ilk kez konuştu!
banner127

Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programına telefonla bağlanan Erdinç Şehit, programcı Salim Manav’ın Jesse Sekidika hakkında kendisine yönelttiği sorulara özetle şu cevapları verdi.

“Öncelikle belirtmeliyim ki, Jesse’nin menajeri ben değilim. Ben sadece Türkiye’de onun adına görüşmeler yapabilme hakkını elimde bulunduruyorum. Jesse’nin menajeri yurtdışında yaşayan Nijeryalı bir isim. Jesse özellikle son günlerde çok fazla gündeme geldi. İsmi Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile yazıldı. Bu kulüplerin Jesse ile ilgilenmesinden daha normal bir durum yok. 23 yaşında ve çok yetenekli bir oyuncudan bahsediyoruz. Eskişehirspor’a yapmış olduğu katkılarda ortada. Jesse’yi bünyesine katacak kulüp gelecek adına çok önemli bir yatırım yapmış olur. Atletik ve hızlı bir oyuncu. Sağ ve sol kanatta da etkili performanslar sergileyebiliyor. Alan kulüp ileride çok daha yüksek miktarlara yurtdışına satılabilir.

Galatasaray ile Jesse’nin anlaştığı yönünde çok sayıda haber çıktı ama henüz netleşen bir şey yok. Jesse şuan Nijerya’da ve Pazartesi günü Türkiye’ye gelecek. Jesse’nin hangi takıma transfer olacağı önümüzdeki hafta içinde netleşir diye düşünüyorum. 

Jesse’nin Eskişehirspor ile sezon sonuna kadar devam eden bir sözleşmesi var. Jesse’ye talip olan kulüplerin Eskişehirspor ile ortak hareket etmesi gerekiyor. Eskişehirspor bu ülkenin en önemli camialarından birisi. Bir an evvel Süper Lig’e dönmesi gereken camialardan birisi. Türk futbolu Sakaryaspor, Kocaelispor, Bursaspor, Eskişehirspor gibi köklü camialarla çok daha güzel. Bu kulüplerin yaşatılması adına her türlü çalışmaların yapılması gerekiyor. Jesse konusunda da Eskişehirspor’a karşı olan tüm sorumluluklar yerine getirilmeli. Eskişehirspor’un elinden futbolcu kaçırmak gibi bir düşüncemiz asla olmaz. 26 yıldır bu işlerin içerisindeyiz. Güzellikle, herkesin mutlu olacağı bir transferin sonuçlanması için çaba gösteriyoruz.” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2020, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30