Kaybettiğimiz bir şey yok

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa 1-1 sona eren Denizlispor maçı sonrasında konuştu.

Kaybettiğimiz bir şey yok
banner127

Çapa açıklamalarında, "İlk 30 dakika çok iyi oynadık. Tempo ve oyun olarak çok iyi işler yaptık. Hak ettiğimiz bir gol ile de öne geçtik. Attığımız golden daha net bir pozisyonda top ne yazık ki direkten döndü. Bence maçın kırılma anı oydu. Skor 2-0 olsaydı karşılaşma çok farklı bir hal alacaktı. Rakibimiz topu kaptıktan sonra çok etkili olabilen bir kadroya sahip. Çok iyi bir hücum hattına sahipler. İlk 30 dakika kapanan bir rakibmiz vardı. Kendi yaptığımız bireysel hatadan dolayı skor 1-1'e geldi. İkinci yarı biraz daha sakin kalmamız gerekiyordu. Oyuncularıma da bunu söyledim. Bizim oyuncularımız bir arada çok az maça çıktılar. Maçın son 20-25 dakikasında bunu çok net hissettik. Karşımızda 22 maçtır aynı kadro ile oynayan bir takım vardı. 3-4 hafta sonra Jesse'nin atmış olduğu deparlar çok daha olumlu bir şekilde takıma katkı sağlayacaktır. Oynanan oyundan ve mücadeleden memnunum. Sadece skor bizi üzdü. Rakibe pozisyon vermeden 2 puan kaybettik.

Takımımızla tribünler arasında çok iyi bir uyum var. Tribünler her zamanki gibi çok iyiydi. Zaman zaman oyuncularımız tribünü gaza getirdi, zaman zamanda tribünler oyuncularımızı ateşledi. Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyorlar. Provokasyonlara gelmeyen taraftarlarımızı tebrik etmek istiyorum. Bugün tribünlerde misafirperverliğin ne olduğunu gösterdiler.

5 maçta 9-10 puan hedefimiz var. Bunu yakalayabilirsek play off hedefini kovalayabiliriz demiştik.Kaybettiğimiz bir şey yok. Milli aradan önce 4 maçımız daha var. 9-10 puan alırsak ilk 6 hedefimiz devam eder. Kaybettiğimiz bir şey yok. 12 puanın 12'sini de almak istiyoruz.

Berkay'ın performansından genel olarak memnunum. Uzun zamandır maç yapmıyordu. Zor bir maçta 90 dakika görev aldı. Kaleci ve stoperlerin kaderi budur. Çok çok iyi oynarlar konuşulmaz, bir hata yaparlar herkes onları suçlu ilan eder" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 22:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30