Kombineler konusunda tüm detaylar

Eskişehirspor kombinesi almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalı. Bu sene Passolig sistemi var ancak Passolig kartlar yok. Tüm detaylar bu haberin içerisinde.

Kombineler konusunda tüm detaylar
banner127

Eskişehirspor’da kombine fiyatları açıklandı. Taraftarlar Passolig sisteminin geçerli olduğu ancak Passolig kartların devre dışı olduğu bir sistem ile kombinelerini alabilecekler.

Bilindiği üzere TFF 2.Lig’de Passolig kartının kullanımı için taraftarlara yasal olarak bir zorunluluk getirilemiyor. Ancak Passolig’in bağlı olduğu bankanın da Eskişehirspor’dan önemli miktarlarda alacağı bulunuyor. Yaklaşık 85 bin Passolig kartı sahibi bulunan Eskişehirspor taraftarını elinden kaçırmak istemeyen banka yasal zorunluluğu de ihmal etmeden orta yollu bir çözüm buldu. Eskişehirspor taraftarları Passolig kart almayacaklar ancak Passolig sisteminden biletlerini temin edebilecekler.

Peki Eskişehirspor taraftarı biletine nasıl ulaşacak?

www.passo.com.tr internet sitesine üye olan bir kişi doğal olarak Passolig sistemine katılmış oluyor. Bu site üzerinden Eskişehirspor kombinesi satın alan bir taraftar, önümüzdeki günlerde şehrin farklı noktalarına kurulacak olan Passolig gişesine gidecek ve bir sezon boyunca geçerli olacak olan biletlerini alabiliyorlar. Akıllı telefon kullananların bu biletleri almalarına bile gerek yok. Stadyumdaki giriş turnikesine giden bir taraftar telefonundan uygulamaya girip, karekodu turnike ekranına okutup stadyuma girebilecek. Eskişehir’de şu an bir Passolig gişesi veya standı yok. Birkaç gün içerisinde muhtemelen AVM’lere stantlar kurulacak. Kalıcı Passolig gişesinin açılması için de Aktifbank ve Eskişehirspor arasındaki görüşmeler sürüyor. Kulübün bu konu ile alakaları yakında bir açıklama yapması bekleniyor.

Kombine fiyatları da şu şekilde duyuruldu; 
* Vip 550 TL 
* Nefer 280 TL 
* Kale arkaları 150 TL 

Tek maç fiyatları da kulüp tarafından sabitlendi. Bir sezon boyunca değişmeyecek. 
* Vip 50 TL 
* Nefer 25 TL 
* Kale arkaları 15 TL

2021-2022 sezonunda geçerli olacak kombinelerimizin satışı 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 13:00’de başlayacak olup kombine ve bilet işlemleri sadece Passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından yapılacaktır.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30