banner130

Kongre 4 Haziran'da yapılacak

Es-Es'in Olağanüstü Seçimli Genel Kurul tarihi belirlendi. Buna göre Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul, 4 Haziran Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Kongre 4 Haziran'da yapılacak
banner127

Es-Es'in Olağanüstü Seçimli Genel Kurul tarihi belirlendi. Buna göre Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul, 4 Haziran Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Çoğunluk sağlamaz ise toplantı 11 Haziran ayni saat ve salonda gerçekleşecek.  Genel kurulda aday çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Mustafa Akgören ve yönetimi Eskişehirspor’u kulübünü yaşatmak adına çaba gösterdi. Bazı alacaklı dosyaları yapılandırdılar. Bazı dosyaları ise tamamen kapattılar… Ancak sportif anlamda başarı gelmeyince Siyah Kırmızılı takım 2. Lige düştü… Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim tesislerde toplandı. Sezonu değerlendiren yönetim ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı… Eskişehirspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nun yapılacağı gün, saat ve yer belirlendi. Seçimli genel kurul 4 Haziran Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saat 14.30’da Olağan Mali Genel Kurul yapılacak. Ardından 16.30’da ise Seçimli genel kurul gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçim Genel Kurul, 11 Haziran Cuma günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Kongrede aday çıkıp çıkmayacağı ise merak ediliyor.

(Erkan Midilli - İstikbal Gazetesi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30