Mehmet Özcan da antrenmandaydı!

Eskişehirspor'un 20 yaşındaki yıldız oyuncusu Mehmet Özcan dün izinli olduğu için sezonun ilk antrenmanında yer almamıştı.

Mehmet Özcan da antrenmandaydı!
banner127

Eskişehir'e gelen ve takımla birlikte idmana çıkan genç oyuncu oldukça da hırslı bir perfomans sergiledi. Oyun stili ve tekniği ile dev kulüpleri peşine takan genç oyuncuya gelen teklifleri Eskişehirspor yönetimi değerlendiriyor. 3 milyon Euro gibi rakamların konuşulduğu bir ortamda Mehmet'in Eskişehirspor'da kalıp kalmayacağı ise şimdilik gizemini koruyor.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa geçmiş zamanda vermiş olduğu bir röportajda Mehmet Özcan için, "Sezon başında kimsenin tanımadığı 20 yaşında bir futbolcuyu bugün Avrupa bile konuşuyor. Beşiktaş'ın Mehmet Özcan'ı takip etmesinden daha doğal ne olabilir ki. Şu ligde takip edilmesi gereken üç oyuncu belirlense Mehmet Özcan o listede mutlaka yer alır. Mehmet kalitesinde bir oyuncuyu Avrupa'dan Türkiye'ye getirmeyen kalksan en az 4-5 milyon Euro para hazırlamanız lazım. Yöneticilerimizin almış olduğu bir karar var. Değerini bulmayan oyuncu satılmayacak. Gelen bir teklif olduğunda yönetimde futbolcuda mutlu olursa o futbolcunun transferi gerçekleşir. Mehmet Özcan'ın gelişimini devam ettirmesi için oynayabileceği bir kulübe gitmesi lazım. Bu çıkışı yaptıktan sonra transfer olup kulübede oturmasının Mehmet adına bir anlamı yok. Ben onun Avrupa liglerine gitmesini daha çok isterim. Mehmet'in oyun tarzı, yetenekleri ve kapasitesi bir çok lige uygun" demişti.

20 yaşındaki oyuncunun Eskişehirspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ümit Milli takımda da görev alan Adana doğumlu oyuncu geçtiğimiz sezon siyah kırmızılı forma ile 34 lig maçın tamamına çıkmıştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2019, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30