Mehmet Şimşek'ten 'kralcılar'a mesaj!

Eskişehirspor Başkan Vekili Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından 'kralcılar' diye tabir edilen insanlara seslendi...

Mehmet Şimşek'ten 'kralcılar'a mesaj!
banner127

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Mehmet Şimşek özetle şu ifadeleri kullandı;

"Kadroyu Eskişehirspor teknik heyeti belirler. Hiç kimse, yönetici ve başkanlar dahil Eskişehirspor‘dan üstün değildir. Her şeyin bir zamanı var. Yönetim olarak futbolcularımıza ödeme yapamadık. Hep gelirimiz dahilinde ödeme yapmaya çalıştık. Para almadığı halde kampa giden futbolcular kim, TFF'ye başvuran futbolcular kim... Kahraman arayanlar; takımız ilk top başı yaptığında koşup gelen kahraman çok... Hiç kimseye ama hiç kimseye hak ettiği değerden fazla değer verip kral yapmayın... Her konuşulana, her söylenene inanmayın... Eskişehirspor kimsenin tapulu malı değil. Yönetim elinden geleni yapacak, kulübün ve şehrin haklarını savunacak.

Ültimatom, manifesto vb. vb. Hak eden elbette hak ettiğini alacak. Kendinize kral arıyorsanız para almadan oynayan Sezgin Coşkun'u kral yapın. Para kazandırmadan gitmem diyen Mehmet Özcan'ı yapın. 16 yaşındaki Buğra Çağlıyan'ı yapın... Bu kulüpte para almadan çalışan personeli kral yapın. Kral yapın ama çalışıyor gözükeni kral yapmayın. Çimci dedemizi, çaycı ablamızı, beş lira için kavga eden muhasebecilerimizi kral yapın... 

Ya bu kulüp, kulüp olacak yada biz olmayacağız. Nokta..."

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2019, 00:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Eren
Galip Eren - 5 yıl Önce

Ne kadar çok ve boş konuşuyor.
Ne kadar çok ahkam kesiyor. Yeter artık, iş yapacaksan yap, olmuyorsa bırak. Gelen herkes, kendisi giderse Eskişehirspor yok olur zannediyor. Yok öyle bir şey Mehmet Bey.

İsmail Çatak
İsmail Çatak - 5 yıl Önce

Bu taraftarı genelleme ve emir kipiyle konuşma hakkını nereden alıyorsun?

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30