Para gelirse FIFA dosyası kapatılacak

Mehmet Şimşek: "ETİ ile görüştük. Firuzhan Kanatlı bey bize çok yakın davrandı. Sponsorluk gerçekleşirse bu para ile büyük bir FIFA dosyasından kurtulacağımızı anlattık. Güzel bir görüşme oldu."

Para gelirse FIFA dosyası kapatılacak
banner127

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek katıldığı TV programında, "ETİ ile görüştük. Eti bu kulübün Allah var, en önemli destekçisi. Bu şehrin gururu olmaya devam ediyorlar. Kendi bütçelerine göre bir sponsorluk desteği sağlıyorlar. Keşke daha üst liglerde olsak da daha çok verseler. Firuzhan Kanatlı bey bize çok yakın davrandı. Sponsorluk gerçekleşirse bu para ile büyük bir FIFA dosyasından kurtulacağımızı anlattık. Güzel bir görüşme oldu.

Eskişehirspor isminin önünde sponsorluk alabiliriz. Bir kol, bir şort reklam alanlarımız boş. Ocak ayında da sırt reklamımız müsait olacak. Bu alanlara reklam alarak kulübe maddi gelir sağlamak istiyoruz. Önceliğimiz dosya kapatmak. Günlük giderleri bir şekilde hallediyoruz. Deplasman masraflarını da şehrimizdeki dostlarımız üstleniyor." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2021, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30